_________________ "People...enjoy the game. Get drunk or wasted, but enjoy the game."
Save MGO - petycja, podpisujcie się. "A strong man doesn't need to read the future, he makes his own."-Solid Snake "I'm not a hero... Never was... Never will be..."-Solid Snake Paj z szeregów Armi Sutów (AS) na Last.fm Pisz z sensem albo idź pograć w sapera... Kobiety dzielą się na dwa typy: dobre i idealne. Dobre posiadają wielkie D, małe P i potrafią nieźle utrzymać Ch w garści. Gdzie D - domowe ciepło, P-potrzeby, Ch-chałupa. A to, o czym pomyślałeś, to idealna kobieta...
Wysłany: 2010-01-12, 10:19
IllShootYou napisał/a:
To nie układaj. Ja tam myje włosy i jak mi się wysuszą to tylko grzywkę na bok.
Fajny sposob na fryz...
Ale do tematu
Mogła bys sobie grzywke zapuscic ale jak na razie to wyglądasz niezle.ale jezeli juz naprawde musisz zmienic włosy to je troch pokudłac, nie ulizuj susz z głowa do dołu w tedy beda uniesione i od razu inaczej to bedzie wygladac( ja tak czasem robie robie )
_________________ Szukasz idealnego faceta? A ja wodę w proszku - szukamy razem?
Spytaj sie np. jakiejs swojej bliskiej kolezanki czy ci wytapiruje włosy kup jakis mocny lakier do włosów i jedziesz... wiem jak sam sobie robie to mi sie zazwyczej nie chce xd
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum