*Różowa w biedronki
*Szaro czerwona z pieskiem
*Zielona w listki
*Zielona z kotkiem
*W kolorowe paski
*Kolejna różowa
*Łososiowa z pieskiem
*Koszula nocna w niebiesko białe paski
*W błękitno białe paski, z błękitnymi spodenkami
bardzo pasjonujący bardzo boze ja was nie rozumie moze miejmy puste forum bez zadnych tematów co wy na to??????????
_________________ Ty i Ja to jedno
Ja Cie dobrze znam
I Ty mnie dobrze znasz!
Jeśli Ktoś jest z Krk i chce Kolczyki zapraszam i nie tylko z Krk Kontakt telefoniczny najlepiej lub na Pw:*
ha ja mam gdzies jakies ale wole zabierac kuzynowi koszulki, sa takie duuuuze ;d;d nie spie w niczym innym, tylko w jego koszulkach ;p
_________________ Słyszałam,że można dorosnąć.Ale nigdy nie spotkałam nikogo,komu by się to udało.Reagujemy furią,kiedy sprawy nie idą po naszej myśli,szukamy pocieszenia wszędzie gdzie się da i mamy nadzieję,wbrew całej logice. Jak dzieci.
koszulka zolta z kwiatkiem i spodenki do kolan zolte w kwiatki, to aktualnie mam na sobie ;p poza tym mam jeszcze :
* zielona koszulke w paski i spodenki krotkie w jakies muszelki ;p
* złotą koszulkę satynową
* koszulke satynową ecru w kwiatki
* czerwono - rozowe bokserki i czerwona - rozową koszulkę na ramiączka.
* różową koszulke z rybką i rozowe spodenki ;p
_________________ ...Choć przecież ja ze wszystkich was najlepiej wszystko wiem!
wariant 1. bokserki(ewentualnie koszulka)
wariant 2. takie wielgachne spodnie z takiego milusiego materiału
wariant 3. tak jak mnie matka natura stworzyła (ale to tylko kiedy sam w doma, albo.... no wiecie )
_________________ ...take Gość as high as i can fly
xDuma_Keyx -> kochanka
kartiz -> onkel da haben wir den brathen
LettersToYou -> narzeczona
wariant 3. tak jak mnie matka natura stworzyła (ale to tylko kiedy sam w doma, albo.... no wiecie )
dokładnie heheheh
Ja Cie dobrze znam
I Ty mnie dobrze znasz!
Jeśli Ktoś jest z Krk i chce Kolczyki zapraszam i nie tylko z Krk Kontakt telefoniczny najlepiej lub na Pw:*
A ja mam takie wielgachne koszylki w rozmiarach XXL lub XL xP
I starczy xP
_________________ Kill me before i wake up... my sweetheart
Podobno śmierć może być ukojeniem.
Ucieczką od problemów, codzienności, bólu i goryczy tego świata - na zawsze. Nikt jednak nie pomyślał, że z koszmoru jakim jest życie może trafić do jeszcze większego
Ja Cie dobrze znam
I Ty mnie dobrze znasz!
moze ma takie jakies no zaburzenie - obok mojego kuzyna mieszkala taka pani kiedys, co w zimie w sandalach chodzila i na krotki rekaw, a latem w futrze.
_________________ ...Choć przecież ja ze wszystkich was najlepiej wszystko wiem!
Ja Cie dobrze znam
I Ty mnie dobrze znasz!
nie poprostu w zime mam cieplejszą kołdre *wtedy prawie nic... takie boxerki ale ciii*
a w latto tylko ppowieszkę... to muszę spać bardziej ubrany
tak myślałam ale chciałam usłyszeć to od Ciebie
Ja Cie dobrze znam
I Ty mnie dobrze znasz!
Ja śpię, jak to mówią Jankesi, commando, czyli na golasa. No cholera, inaczej się nie wysypiam!
A jak u kumpli mam sleepover, to w bokserkach, ewentualnie t-shircie.
Jak śpię z dziewczyną, to zależy od tego w jak zażyłych stosunkach jesteśmy.
_________________ che-pper - brat/wariat
xxrainbowxx - miłośnica/szwagierka
blackangel6336 - biała siostra
Juno - narzeczona, co w sakrament nie wierzy
xDuma_Keyx - daleeeka kuzynka
albert008 - brat od flachy
melancholyann - kobieta od banana
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum