Skoro są inne sklepy to postanowiłam wrzucić mój ulubiony. 98C sprowadzają zarówno ciuchy z zagranicznych sklepów (m.in. Trashmarka niemieckiego), jak i produkują własne koszulki zarówno z logiem firmy, jak i traktujących o prawach zwierząt, sxe, czy też zespoły nadruki polskich zespołów, które próbują zaistnieć.
niektóre całkiem dają radę, mam parę w swojej szafie i lubię w nich chodzic
_________________ W tej branży jest od ch*ja nierealnie myślących sku*wieli, przekonanych, że ich dupa zestarzeje się tak jak wino. Jeśli myślisz, że skwaśnieje, to dobrze myślisz. Jeśli myślisz, że z wiekiem szlachetnieje – to źle myślisz.
W sumie ostatnio coraz gorsze są, ale te mniej kolorowe i zwyklejsze są całkiem fajne.
Przede wszystkim jeden z niewielu sklepów, który ma do wyboru chociażby taki Converge, Black Dahlia Murder czy inne mniej znane w Polsce zespoły, co daje im duży plus ode mnie. No i te starsze z logiem 98 też są zajebiste.
_________________ Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else.
Jesli chodzi o prawa zwierząt to mam taką http://www.ninetyeightclo...=product&id=424 i powiem ci, że bardzo spoko materiał. Nie wiem jak pozostałe ale tę mogę śmiało polecić.
Mam ją od kilku miesięcy i jeszcze nic się złego nie dzieje. Myślę, ze jak będziesz prała jak należy to nie będzie problemów. Co do zakupów w necie to tylko t shirty i buty bo taniej ale też wolę real.
To są w ogóle bluzy z takiego niemieckiego sklepu Trashmark, Nienty Eight je tylko sprowadza, jest tam taka kozacka koszulka z Converge'a z takim zajebistym nietoperzem na cały przód, ale kurw* nie ma S-ek.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum