Wysłany: 2009-09-28, 17:08
bardzo lubię noscić ubrania w kratkę, ale zdecydowanie nie będę ich wszystkich wypisywać jak moi poprzednicy, bo wątpię, że to kogoś interesuje.
_________________ "Niewiedza niczego nie usprawiedliwia. Przeciwnie. Jeśli jesteś, ku*wa, za durny, żeby się tego domyślić, to pewnie nie masz prawa żyć."
Nigdy nie nosiłem niczego w kratkę bo nie podobała mi się. Parę dni temu dostałem koszulkę z krótkim rękawem. Muszę przyznać, że całkiem fajna. Co do spodni w kratkę to jak dla mnie fail.
Uwielbiam szkocką kratę. Jestem w trakcie szycia spódniczki w szkocką kratkę, ale nie zanosi się na to, że szybko ją skończę. Poza tym od jakiegoś czasu marzę o spodniach w kratę, ale też trochę potrwa nim je uszyję. Na kupienie nie ma szans. Kratki w sklepach zwykle są brzydkie.
Jak na razie mam tylko szalik w kratę, opaskę na włosy, krawat i dwa komplety bielizny . Na szczęście powstrzymałam się przed kupnem trzeciego kompletu.
Tak, kocham flanelowe koszule w kratę .
Najlepiej takie tanie, robocze z Castoramy
Nie, tak serio to w ' lumpeksach ' są czasem niezłe koszuliny .
Mam tylko dwa ciuchy w kratę .
_________________ Wolę umrzeć niż być trendy - Kurt Cobain .
kutwa to przez was idioci kraciaki pasiaki i wszystko co punkowe łącznie z arafata takie modne, to od was się wszystko zaczeło, ta głupia moda na bycie emo, to przez was 8 latki noszą arafatki nie mając pojęcia co to znaczy( zreszta wy pewnie też nie wiecie) skończcie odpalać taka szopkę bo niedługo i tak o was wszystkich zapomną!!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum