nie nosilam jeszcze nigdy. nawet nie wiem gdzie bym to miala kupic. ale jakby takie ladne czarne dluuugie były to czemu nie? z natury mam długie, jak wytuszuje to juz w ogole, ale moglabym miec jeszcze fajniejsze.
_________________ ...Choć przecież ja ze wszystkich was najlepiej wszystko wiem!
Mam w domu sztuczne rzęsy, ale jakoś nie mogę się do nich przekonać. Dziś spróbuję je przykleić. ; )) I zobaczy się, czy jest to przyjemne i takie fajne. ;p
ja nie mam, balabym sie je zalozyc zeby potem nic sie nie stalo z moimi oczyma
_________________ Jt.<-- moje iskierka, która świeci mi kiedy mam doła , <3
Kefirek <-- a ty kim chcesz być? :p
xnesQuikx <-- jestem twoim emotikonem Gość wiem że mnie pragniesz.. nie ukryjesz tego!
my new family
to jeszcze zalezy u kogo fajnie wygladaja i jak ten ktos sobie je doczepi
xnesQuikx <-- jestem twoim emotikonem Gość wiem że mnie pragniesz.. nie ukryjesz tego!
my new family
no wiesz ktos moze robic to pierwszy raz i mu np. nie wyjdzie i zacznie sie mu odklejac a on teog nie cuzja tylko widzi ze ludzie sie z niego nabiajaja tez taka sutyaja moze zaistniec
my new family
sa tez takie ze tak to ujme "kepki" rzes widzialam takie w sklepie
my new family
Mam, założyłam raz, na imprezę i napewno jeszcze będę nosić^^ Są śliczne i bardzo efektowne, w kępkach też bym chciała ale podobno są dużo trudniejsze w obsłudze...
ja mam zamiar kupić, tylko się bije ,ze klej mi do oczów wejdzie
Albo,ze sie nie odkleja wtedy kiedy beda chciala, lub odpadnie mi jedna i nie paczuje...
Wysłany: 2008-10-11, 17:23
sztuczne rzęsy? okropność...
_________________ "Niewiedza niczego nie usprawiedliwia. Przeciwnie. Jeśli jesteś, ku*wa, za durny, żeby się tego domyślić, to pewnie nie masz prawa żyć."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum