nie uzywam. ;p nie chce sobie zniszczyc cery i w wieku 23 lat wygladac o 10 lat starzej. mam taki krem z ziaji z seri nuno tonujący jakis czy cos. ladnie wyrownuje kolor, a uzywam go bardzo rzadko w sumie.
_________________ ...Choć przecież ja ze wszystkich was najlepiej wszystko wiem!
Ale to co widziałam w mojej byłej szkole skutecznie mnie odstraszyło. Z resztą w każdej gazecie piszą żeby mieć o ton jaśniejszy O_o
nie wiem czy jestem w stanie znaleźć o ton jaśniejszy od siebie ;p
mam taki dla młodych dziewczyn i mówię jest jaśniutki dostosowywuje sie do skóry
jest giit ale wiadomo nie należy przesadzać
nio jak ktoś nałozy kilo podkłądu to wiadome ze wyglada jak by wyszedł ze solarki a jak jeszcze nierówno o masakra eh czasami mnie to przeraza.... ja tez nie uzywam codzienie jedynie jak gdzieś wychodze ale to i tak czasami i troszeczke zeby nie przesadzic...
_________________ Ty i Ja to jedno
Ja Cie dobrze znam
I Ty mnie dobrze znasz!
Jeśli Ktoś jest z Krk i chce Kolczyki zapraszam i nie tylko z Krk Kontakt telefoniczny najlepiej lub na Pw:*
Wysłany: 2008-08-21, 15:14
Moją zmorą są sińce pod oczami.
niekiedy są okropne, ale przecież nikt nie powie mi, że widoczne, dlatego Nivea Visage podkład, i jasny, na prawdę jasny korektor max factora.
A by się zmiany koloru nie różniły delikatnie, dwa razy pociągam pędzlem z opalizującym pudrem.
_________________ "Tak często Cię widzę
Choć tak rzadko spotykam
Smaku Twego nie znam
Choć tak często Cię mam na końcu języka"...
Wysłany: 2008-08-28, 13:46
a ja nie używam żadnych podkładów, fluidów itp, bo generalnie mnie uczulają. Poza tym mam gładką cerę i lepiej wyglądam bez "maski"
_________________ "Niewiedza niczego nie usprawiedliwia. Przeciwnie. Jeśli jesteś, ku*wa, za durny, żeby się tego domyślić, to pewnie nie masz prawa żyć."
_________________ Słyszałam,że można dorosnąć.Ale nigdy nie spotkałam nikogo,komu by się to udało.Reagujemy furią,kiedy sprawy nie idą po naszej myśli,szukamy pocieszenia wszędzie gdzie się da i mamy nadzieję,wbrew całej logice. Jak dzieci.
Ja używam ostatnio podkładu z MACa niby drogi ale świetny i bardzo wydajny, więc się opłaca.. Korektor najjaśniejszy z max factora jak Truskawa;) Maluję się codziennie bo inaczej wyglądam jak zombie (sińce)
Podkład korektor na koniec puder. Nigdy inaczej
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum