Jeśli o cienei chodzi to polecam inglota. Jak traficie w jakimś centrum handlowym na wolnostojące stoisko to wtedy wybór cieni aż powala... spokojnie kilkaset odcieni.
Cienie się ładnie rozprowadzają, dobrze trzymają, nie rolują, nie blakną, mają duzo pigmentu itd.
Ja bardzo sobie chwalę małe z serii Sprint, kupując np. lakier do paznokci można dobrać sobie sprincika za 5 zł wtedy : )
_________________ Wendy? Darling? Light of my life. I'm not gonna hurt ya. You didn't let me finish my sentence.
I said, I'm not gonna hurt ya... I'm just going to bash your brains in.
[ Dodano: 2009-06-19, 07:00 ]
maruda.xD, ja używam Astor.
Też b.fajne, ale trzeba 2 razy nakładać. Mam taką paletkę - czarny, biały, siwy i niebieski - często nimi się maluję, ale do tego też używam z jeszcze jednej paletki z jakiejś innej firmy.
Ja polecam cienie z Joko i Milo. Są świetne. Te z Joko potrafią przetrwać nawet całą imprezę - przetestowane;P
_________________ Tajemniczość i czar...
Niezrozumiana wywołujesz strach!
Żywa? Nie wiem. Może tak...
<takie zdania z moich wierszy>
Ja uwielbiam wszystkie cienie ale najczęściej używam ciemnych prawie czarnych
Jeśli chodzi o kredkę to jak mam się pomalować to kredka będzie obowiązkowo
A czasami to się w cale nie maluje i git
Wszystko zależy od humoru jaki akurat mam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum