jeśli idę do szkoły to zazwyczaj wystarcza tylko tusz do rzęs, pomijając dni, kiedy mam basen, to wtedy nic.
a jeśli mam wolny dzień, jest ładnie (np. wakacje) to wtedy jak jestem rano to zazwyczaj jasny ( o ile mam ochotę się malować), a jak idę gdzieś wieczorem to preferuje ciemny. ; d
ciemny, jasny jak mi zaświeci.
abstrakcyjna- ja bym tak się nie mogła wymalować,bo od razu starzy i w ogóle by wszyscy wylecieli na mnie z pyskiem(rodzina)
_________________ Śmiej się,a świat będzie się śmiał z tobą.Płacz,a będziesz płakał sam. .....
Jak idę do szkoły, to czarną kretką, mocno tuszem do rzęs i czerwonym błyszczykiem. A jak gdzieś jadę, czy coś to mocniej kredka i czarny cień, no i błyszczyk też.
Jak cały dzień w domu, to się nie maluję, bo nie ma poco
_________________ Samotność nie ma nic wspólnego z brakiem towarzystwa.
Do szkoły tylko podkład, ewent. czasami tusz do rzęs .
W domu w ogóle się nie maluję. Nienawidzę tego nużącego zmywania makijażu , zwłaszcza tuszu do rzęs.
Do szkoły to tylko podkaład lekko kredką i tuszem. W domu też się maluję bo lubię. :d
A na imprezie to mocniej kredką i daję jeszcze ciemno brązowy cień.
jako że czarna kredka niezbyt mi pasuje to tylko lekko się nią maluję, a tak to beżowy cień na górną powiekę i taki ciemnoniebieski na dole, nie jest to takie mocne więc chodzę tak do szkoły a poza nią to eksperymentuję z cieniami, kredek używam jak juz mówiłam mało ;]
Wszyscy mi mówią ,że mocno .
Ehm rzeczywiście mocno jak na 15 latkę ,no ale zaczęłam malować się za wcześnie i teraz makijaż to podstawa nie wyjdę bez niego z domu haha .
Jak się maluję na co dzień ?
Podstawa to fluid z Inglota [najjaśniejszy odcień], tusz pogrubiający + czarna kredka do oczu .
Nienawidzę błyszczyków i innych mazideł
_________________ Wolę umrzeć niż być trendy - Kurt Cobain .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum