Wysłany: 2009-09-21, 22:48
Death Metal, Herdcore, Metalcore, Post-Hardcore, Deathcore (w tym zawieram jednocześnie Grindcore, Mathcore i inne tego typu...), Black Metal, Thrash Metal, Sludge Metal, Doom Metal (ale nie ekstremalny ).
Czy przypadkiem rap nie jest muzyka a hip-hop stylem, tancem etc? Bo ja juz sie gubie powoli, jezeli hh i rap to muzyka, to czym sie roznia?
_________________ "People...enjoy the game. Get drunk or wasted, but enjoy the game."
Save MGO - petycja, podpisujcie się. "A strong man doesn't need to read the future, he makes his own."-Solid Snake "I'm not a hero... Never was... Never will be..."-Solid Snake Paj z szeregów Armi Sutów (AS) na Last.fm Pisz z sensem albo idź pograć w sapera... Kobiety dzielą się na dwa typy: dobre i idealne. Dobre posiadają wielkie D, małe P i potrafią nieźle utrzymać Ch w garści. Gdzie D - domowe ciepło, P-potrzeby, Ch-chałupa. A to, o czym pomyślałeś, to idealna kobieta...
nie trawię techno, rapu (chociaż Fisz ma moje uznanie, jak i Kalibrem44 czy Paktofoniką nie gardzę - po prostu nie słucham), muzyki puszczanej w MTV. kaszanka.
Słucham głównie:
Gothic Rock
Dark Wave
Dark Electro
Industrial
Death Rock
Gothic/Doom/Power/Symphonic (Black) Metal
Cold Wave
Harsh
EBM
Synth Pop
(Dark) ambient
(Neo)folk
Post Punk
_________________ Szukałam chwały miłości
Znalazłam jedynie śmieszną samotność...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum