niektóre piosenki są super, ale nie te w których się ciągle rugaja zamiast zanaków interpunkcyjnych
to jest zalosne. lecz niektore (!!) piosenki maja super przekaz
tak te piosenki mają jakiś przekaz, ale ja osobiście ich nie trawie nie lubie rapu, ale jestem na niego skazana, bo w szkole każda dziewczyna śpiewa sobie np peje bllee
_________________ I’m always just about to go and spoil a surprise, take my hands off you’re eyes too soon.
Jedynym polskim raperem do ktorego uchowal sie moj szacunek jest OSTR bo on chyba jako jedyny z tej calej choloty jest muzykiem z wyksztalcenia, jest zajebistym gosciem i nie pie*doli w swoich piosenkach. Poza tym ma epicki glos i jest mistrzem freestylu.
Kiedys lubilem tez Peje, ale ten gosciu zmalal w moich oczach. Pierwsze plyty mial dobre, pozniej juz gorzej.
_________________ "People...enjoy the game. Get drunk or wasted, but enjoy the game."
Save MGO - petycja, podpisujcie się. "A strong man doesn't need to read the future, he makes his own."-Solid Snake "I'm not a hero... Never was... Never will be..."-Solid Snake Paj z szeregów Armi Sutów (AS) na Last.fm Pisz z sensem albo idź pograć w sapera... Kobiety dzielą się na dwa typy: dobre i idealne. Dobre posiadają wielkie D, małe P i potrafią nieźle utrzymać Ch w garści. Gdzie D - domowe ciepło, P-potrzeby, Ch-chałupa. A to, o czym pomyślałeś, to idealna kobieta...
kolego serdeczny dlaczego uważasz że 3 lata obcowania z rapem jest czasem straconym?
Gdyż z biegiem czasu muzyka ta totalnie mi zbrzydła, a pomyślałem sobie, że zamiast słuchac hh, mogłem przez te 3 lata poszerzyć swoje horyzonty muzyczne w zupełnie innym kierunku. Co teraz właśnie robię.
nie martw sie, nie zamierzam tutaj sie rozwodzić nad tym, czy rap ma słabe teksty, czy raperzy głupio sie ubierają, czy tworzenie bitów na komputerach "to każdy umi i w pięc minut zrobi". Po prostu znudził mnie rap. Tyle. Przestał mi odpowiadać.
Polemizując do tego co zostało przez Ciebie napisane można wysnuć bardzo prosty wniosek, a mianowicie słuchałeś HH bo była na niego moda, w momencie gdy ta moda przeminęła przeniosłeś się na inny gatunek muzyczny.
To teraz nie ma mody na hh? Od razu wyprzedzając twoją odpowiedź powiem, że nie należę do tej ogromnej grupy kretynów, którzy robią coś/słuchają czegoś bo jest to modne.
Osobiście nie lubię słuchać, że pod blokiem jest źle bo nie ma perspektyw i trzeba iść obić komuś mordę bo przyszedł pod zły blok. Natomiast kaliber44, łona czy fisz bardzo mi się podobają, są dość inteligentni, a na pewno nie są prymitywami w za dużych spodniach i za płaskich mózgach
Jedynym polskim raperem do ktorego uchowal sie moj szacunek jest OSTR bo on chyba jako jedyny z tej calej choloty jest muzykiem z wyksztalcenia, jest zajebistym gosciem i nie pie*doli w swoich piosenkach. Poza tym ma epicki glos i jest mistrzem freestylu.
Kiedys lubilem tez Peje, ale ten gosciu zmalal w moich oczach. Pierwsze plyty mial dobre, pozniej juz gorzej.
ja nie kumam totalnie zajawki na ostrego, co z tego ze jest wyksztalcony, skoro nagrywa wszystkie plyty na jedno kopyto, a jego skrzekliwy glos jest po prostu wkurzajacy
dzisiaj fajny kawalek wyczailem, ale ze nie moge wrzucac linkow, to sami sobie znajdzcie wice wersa ft kasta i tede - plona bebny
ja nie kumam totalnie zajawki na ostrego, co z tego ze jest wyksztalcony, skoro nagrywa wszystkie plyty na jedno kopyto, a jego skrzekliwy glos jest po prostu wkurzajacy
A co tu jest do rozumienia, ja wytlumaczylem w jasny i dokladny sposob dlaczego nie jaram sie ostrym i uwazam, ze jest slaby.
Ty za to wyskakujesz z zaczepnym tekstem, ktory mial zdaje sie sugerowac, ze skoro nie rozumiem sztuki i przekazu, jakimi ostry operuje, to powinienem sluchac mroza, ktory rzecz jasna w domysle nie jest godzien nazwania go artysta, a jesli juz, to ch*jowym.
_________________ ROBIMY BLING BLING TU NA BLOKACH
Dlatego tym bardziej dziwi mnie, że jarasz się Mrozem twierdząc, że to Ostry ma skrzekliwy głos i nagrywa na jedno kopyto.
MROZU napisał/a:
ze skoro nie rozumiem sztuki i przekazu, jakimi ostry operuje, to powinienem sluchac mroza, ktory rzecz jasna w domysle nie jest godzien nazwania go artysta, a jesli juz, to ch*jowym.
Dla mnie to właśnie Mrozu ma skrzekliwy głos i nagrywa na jedno kopyto. Dane mi było usłyszeć całą płytę u znajomej, niesamowicie mi z tego powodu przykro.
Cytat:
Bo nagrywa. Od czasow Tabasko jego wszystkie plyty sa identyczne
Ha. Dobra, jak uważasz, nie będę się kłócić o gusty. Ostry ostatnio przeszedł cholerną metamorfozę i przestał być jaraczem blantów rapującym dobrze, a zmienił się w dobrego tatusia, który lubi mówić o *** TREŚĆ NIEZGODNA Z REGULAMINEM *** sytuacji w Polsce. Mi tam oba wcielenia się podobają.
Dla mnie to właśnie Mrozu ma skrzekliwy głos i nagrywa na jedno kopyto. Dane mi było usłyszeć całą płytę u znajomej, niesamowicie mi z tego powodu przykro.
No i nie powiesz mi, ze taki kawalek jak tequila jest slaby i nie nadalby sie na balet.
Czego nie mozna powiedziec o kawalkach ostrego.
Dobra, nie bede sie klocil, bo wole rap w zdecydowanie innym wydaniu, z zasady odrzuca mnie muzyka okreslana mianem "inteligentnej", bo to znak, ze jej wykonawca na pewno nie stroni od moralizowania i wypowiadania prawd objawionych, a do tego taka muzyka jara sie bankowo cala zgraja od poznogimnazjalnych do studenckich "filozofow", ktorych idolami sa fisz, myslovitz, coma i ostry wlasnie.
No i nie powiesz mi, ze taki kawalek jak tequila jest slaby i nie nadalby sie na balet.
Nie toleruje kawałków na "balet".
MROZU napisał/a:
Czego nie mozna powiedziec o kawalkach ostrego.
Jak wyżej.
MROZU napisał/a:
a do tego taka muzyka jara sie bankowo cala zgraja od poznogimnazjalnych do studenckich "filozofow", ktorych idolami sa fisz, myslovitz, coma i ostry wlasnie.
Hm, a przy jakiej muzyce najczesciej sie bawisz? I nie przyjmuj takiej defensywnej postawy, ja tu sobie po prostu chce porozmawiac, no moze tylko w nieco mniej mdly sposob, niz jest tutaj w zwyczaju.
Hm, a przy jakiej muzyce najczesciej sie bawisz? I nie przyjmuj takiej defensywnej postawy, ja tu sobie po prostu chce porozmawiac, no moze tylko w nieco mniej mdly sposob, niz jest tutaj w zwyczaju.
Ja się nie bawię, w sensie nie potrzebuję skakania przy techno, tańczenia przy r'n'b, czy cokolwiek, bo to po prostu do mnie nie pasuje. Jeśli piję w jakimś towarzystwie to najczęściej lecą jakieś pop-punki.
Ja się nie bawię, w sensie nie potrzebuję skakania przy techno, tańczenia przy r'n'b, czy cokolwiek, bo to po prostu do mnie nie pasuje. Jeśli piję w jakimś towarzystwie to najczęściej lecą jakieś pop-punki.
czyli mało kto cię lubi, nikt nie zaprasza na imprezy więc siedzisz sobie z 2 znajomkami pijąc piwo,muląc frana i udając ,że to lepsze niż jakieś prymitywne zabawy
czyli mało kto cię lubi, nikt nie zaprasza na imprezy więc siedzisz sobie z 2 znajomkami pijąc piwo,muląc frana i udając ,że to lepsze niż jakieś prymitywne zabawy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum