nienawidzę i już
nie lubię, nie mogę tego słuchać, nie wiem, dlaczego, jak niektórzy nie mogą słuchać Pussycat Dolls czy Britney Spears, ja nie mogę tego.
_________________ "Życie nas zjada.
Niebawem staniemy się już tylko bajką.
Zachowaj spokój:
za sto lat będzie ci wszystko jedno..."
Dafne, a skąd wiesz, że nie lubimy Pussycat Dolls? ; > Niekiedy sympatia do zespołu przychodzi z czasem, ale ja nie myślę, żebym polubiła DM. Nawet mnie nie ciągnie żeby zacząć ich słuchać, by móc się przyzwyczaić.
...Pussycat Dolls nie jest muzyką trudną a DM owszem. Są najtrudniejszą muzyką jakiej słucham.
Aż tak trudnej muzy to oni nie robią znam wiele bardziej wygiętych muzycznie kapel ale to nie temat o nich
Co do DM to lubię i powiem że nawet bardzo i lubię. Ich muzyka ma coś w sobie coś co mnie odpręża.
Mogę się nie kłócić o to słowo - lub kłócić, bo dla mnie pomiędzy "nie lubić" i "nienawidzić" istnieje diametralna różnica, nie do zbycia za pomocą "jak ktoś chce". Po prostu podałaś ekspresyjne młodzieżowe słowo Ale mogę zamilknąć.
_________________ I touched the dream, I hold the dream, I have the dream
Tak, ale nie jest to różnica typu 'lubić - nienawidzić', i to i to słowo jest negatywne.
Nienawiść. Czy wszystkie rzeczy/osoby, których nie lubisz nienawidzisz? Oczywiście, że nie. Nienawiść nie ma nic wspólnego z nie lubieniem i jest wielka różnica między tymi słowami. Ale skonczmy offa. Mam nadzieję, że teraz będziez rozróżniać te słowa.
Dobra, posłucham ich sobie, ale żeby nie tracić czasu na ich calą dyskografię zapytam o najlepszy album. Polecicie mi coś?
nie śmiej mi się tu, bo tego nie lubię. i nie jestem dziś w humorze, więc nic więcej tu nie napiszę. A to, że jesteś upośledzony na niektóre rzeczy to naprawdę nie moja wina.
nie śmiej mi się tu, bo tego nie lubię. i nie jestem dziś w humorze, więc nic więcej tu nie napiszę. A to, że jesteś upośledzony na niektóre rzeczy to naprawdę nie moja wina.
Kolejne słowo, którego nie rozumiesz w trakcie używania. www.pojazd.pl ???
Posłuchaj Into the Moat. To jest trudna muzyka do lubienia, mimo, że instrumentaliści bardzo dobrzy. Albo King Crimson.
daj spokój, irytujesz mnie już długi czas, nie jesteś wybitnie mądry, a ja używam słów takich, jakie uważam za odpowiednie. I nadal myślę, że "upośledzony" jest słowem na miejscu.
najnowszy wzbudza zaineresowanie. Uważany jest za dość słaby. Po dłuższym wsłuchaniu okazuje się, że jest naprawdę dobry. No ale tak żebyś się nie zniechęciła to radzę być posłuchała Music for the Masses
zrazilem sie do tego zespolu juz jako maly chlopec kiedy to moja ciocia w kolko te same kawalki puszczala ;/
_________________ "People...enjoy the game. Get drunk or wasted, but enjoy the game."
Save MGO - petycja, podpisujcie się. "A strong man doesn't need to read the future, he makes his own."-Solid Snake "I'm not a hero... Never was... Never will be..."-Solid Snake Paj z szeregów Armi Sutów (AS) na Last.fm Pisz z sensem albo idź pograć w sapera... Kobiety dzielą się na dwa typy: dobre i idealne. Dobre posiadają wielkie D, małe P i potrafią nieźle utrzymać Ch w garści. Gdzie D - domowe ciepło, P-potrzeby, Ch-chałupa. A to, o czym pomyślałeś, to idealna kobieta...
Zobaczyłem na głównej to wszedłem.
Co do Depeche Mode, to kocham ich nad życie. To wszystko w tym temacie. Ten kto mnie rozumie, wie co to znaczy poczuć orgazm w uchu.
_________________ Aj Waj, Aj Waj.
Polska nie wasz kraj.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum