Myślę, że chociaż kilka osób na tym forum ma o nich jakieś pojęcie. Moim zdanie takie kawałki jak pierwszy raz, Jugosławia czy zabójca czasu zasługują na uwagę. A co wy na to?
Rejestr wariatów i burdel. Ach... Nie mogę sobie darować nie nie kupiłam "nie ma zagrozenia jest dezerter" bo fajnie zagrano kawałki Dezertera. A zespół słucham już od wieeeeeeeeeelu lat.
Last.fm
A co to ma do tego? Kinderpunki to zupełnie inna grupa ludzi -.- Nie rozśmieszaj mnie swoim ukazywaniem wyższości, bo spędziłeś więcej lat na tym globie.
Wysłany: 2009-03-20, 23:34
streetcore napisał/a:
A ile Ty masz skarrbenku lat? 16?
Trochę wiecej. Przede wszystkim nie uważam sie za punka, a juz tym bardziej buntownika, który na lascie czy innym portalu przeczytał o zespole, że gra punk, tak więc zejdź z mojego tematu:P
Projektowanie przypinek, koszulek, vlepek, itp dla zespolow - niestety wszystko o kapelach wiem z last i z epulsa
Zajebiście, a co to ma do tematu lub rozmowy prowadzonej wcześniej? Ona nie pytała się ciebie, ale ty ją i raczej na tym zakończycie, bo schodzimy z tematu.
Dezerter to podstawa polskiego Punka. Kazdy punk zna piosenke Burdel i ogolna tworczosc. Mi najbardziej pasuje ostatnia plyta Ale najlepsze piosekni i tak sa na wczesniejszych Za duzo zeby wymienic.
Ale najgorsze jest to ze na koncertach nie graja tych Slagierow jak: Burdel, Spytaj milicjanta, Ku przyszlosci, Szwindel Chyba ze publicznos ostro skanduje to poswieca sie na 3 ostatnie. O burdelu na zywo mozna tylko pomarzyc
_________________ Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else.
Mi sie najbardziej podoba w wersji SS-20 Poroniona Generacja.
A jakosc kiepska, bo wiesz...pewnie kasprzakiem nagrywane. W dodatku wiem z autopsji, ze jak cos sie ripuje z kasety na kompa, to jakosc jest jeszcze gorsza
_________________ krissmajster na lastfm
Gość - punk to brudas, punk to śmieć, punk nie zginie, punk's not dead
w rękach tak ale tylko na chwilę, bo generalnie swojej kasety nigdy nie miałem
tylko kumpel ojca miał, więc wyczaiłem i poprosiłem o zripowanie
oczywiście jego kaseta oryginalna też nie była
_________________ krissmajster na lastfm
Gość - punk to brudas, punk to śmieć, punk nie zginie, punk's not dead
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum