Serio?
Mi sie wlasnie bardzo podoba openning z Death Note, ale niewiem co to za muza...
_________________ Emo From Dark Side of Metalcore...
Moje "motta" zyciowe:
1. Urodzilem sie zmeczony i zyje po to zeby odpoczac
2. Wszystko sie da! Ale nie wsyzstko mozna...
Gość, Widzisz piekno w muzyce? Tak? Juz Cie lubie
Serio?
Mi sie wlasnie bardzo podoba openning z Death Note, ale niewiem co to za muza...
Nie wiesz co to za rodzaj muzyki ? zacytuje kawalek tekstu z Jame
'Maximum the Hormone łączy w swej muzyce głównie punk, nu-metal i funk, choć usłyszeć w niej można elementy jeszcze wielu innych gatunków od disco po hardcore. Ich główną inspirację stanowią System Of A Down, Red Hot Chilli Peppers oraz The Ramones.'
He troche bardziej chodzilo mi o tytuly no a gatunek powiem Ci szczerze ze mnie oswieciles
Moje "motta" zyciowe:
o, dzieki
wlasnie o 'What's Up People' mi chodzilo
Moje "motta" zyciowe:
Byl jeszcze 3 opening tylko teraz nie pamiętam jaki mial tytul... chyba Koi No Mega Lover. Ale pojawił sie tylko w jednym odcinku wiec mogę nie pamietać
Mój przyjaciel dał mi całą dyskografię, ale podoba mi się ta płyta z "okresu death Note"
Last.fm
Lubię ich jeden album (Buiikikaesu), innych nie słuchałam.
Whats' up People, Zetsubou Billy - standard.
Black Power G Men Spy - fajny basik.
Chu Chu Lovely Muni Muni Mura Mura Purin Purin Boron Nurururerorero - tytuł wymiata, a piosenka się podoba. ; d
Poznałam ich jak większość przez Death Note`a.
Są przezabawni a ich muzyka zawsze poprawia mi humor Uwielbiam linię basu, Uehara przypomina mi wyglądem, zachowaniem a przedwszystkim grą Flea z RHCP
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum