IllShootYou, nie chodzi o to, ze avril jest taka czy owaka. chodzi mi o to, ze haylie umiejetnie pracuje na to, aby zepsolem byla nie tylko ona.. nawet nazwa zespolu w analizie nakazuje tak myslec. mimo to, pojawiaja sie spekulacje, ze jak gwen stefani odlaczy sie i zacznie samodzielna kariere. albo wracajac do avril, stanie sie sweet?. masakra
haju ich lubi i mi polecil, nawet mi sie podoba, ale nie zebym nalogowo sluchal, nawet nie pamietam nazw piosenek na ten moment xd
no a ich wokalistka jest cute.
_________________ "People...enjoy the game. Get drunk or wasted, but enjoy the game."
Save MGO - petycja, podpisujcie się. "A strong man doesn't need to read the future, he makes his own."-Solid Snake "I'm not a hero... Never was... Never will be..."-Solid Snake Paj z szeregów Armi Sutów (AS) na Last.fm Pisz z sensem albo idź pograć w sapera... Kobiety dzielą się na dwa typy: dobre i idealne. Dobre posiadają wielkie D, małe P i potrafią nieźle utrzymać Ch w garści. Gdzie D - domowe ciepło, P-potrzeby, Ch-chałupa. A to, o czym pomyślałeś, to idealna kobieta...
Szoka rozumiem o co ci chodzi. Ja po prostu stwierdziłam że nie przepadam za avril. Hayley a Avril to zupełnie dwie różne postaci i po prostu denerwuje mnie fakt że ludzie je ze sobą porównują.
_________________ I Want You To Lead Me. Take Me Somewhere, I
Don't Want To Live In A Dream One More Day.
Ich muzyka ma w sobie to coś ; >>
Oczywiście Paramore słucham na okrągło.. aż tak że moja mama czasem nuci ich piosenki .
Rawrr.
A co ma Avril do Hayley ? ; |
Nie kumam po co w temacie o Paramore zaczynacie o Avril . ; ||
Specjalnie za tym zespołem nie przepadam owszem jest kilka piosenek które słucham ale nie specjalnie czegoś mi tam brakuje troche za puste piosenki mają
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum