Ano zespół sam w sobie raczej stracił przez ogólne uznanie go za emo i w ogóle. Szkoda trochę, przez to stracił w wielu oczach, a całkiem nieźli są. Nawet po odpadzie Sonny'ego i powróceniu do dawnego składu z Aesthetic wyszło dobrze. Bałam się, że ta płytka będzie słaba, może muzycznie jest nieco wolniejsza, ale podołali. Co prawda gdyby zmienili nazwę w ogóle nie skapnęłabym się, że to oni
Nie no lubię ich, ale bez żadnych fajerwerek.
Yeah, bardzo lubię^^ No i szkoda, że Sonny odszedł, bo odwalił kawał świetnej roboty i FFTL bez niego to nie to samo, ale i tak lubię FFTL, nawet bez niego x)
Tak baj de łej, jakby teraz zmienili nazwę i wydali tamten krążek z tamtego roku to nawet bym nie wiedziała, że to oni
Ale w sumie mi się ten nowy krążek podoba, jest inaczej, ale wcale nie zwalili tego. Chociaż mogliby zmienić nazwę
Tak baj de łej, jakby teraz zmienili nazwę i wydali tamten krążek z tamtego roku to nawet bym nie wiedziała, że to oni
Ale w sumie mi się ten nowy krążek podoba, jest inaczej, ale wcale nie zwalili tego. Chociaż mogliby zmienić nazwę
Ostatni album? Mi się nie podoba. Glos Matta zawsze mnie z deka drażnił, a teraz jak jest sam to hm...
Szi napisał/a:
swan. napisał/a:
że Sonny odszedł,
Odszedl? O:
Szi, jak możesz
Last.fm
Ogólnie zespół bardzo lubię. Z płyt najbardziej mi się podoba Aesthetic EP, szkoda, że reszta nie jest już utrzymana w tym stylu. Najmniej za to podba mi się Heroine. Z piosenek podobają mi się właśnie wszystkie z Aesthetic, ale jakbym miał już wybierać tą jedną to chyba "Such a tragedy"
_________________ "One and one make two, two and one make three"
Luuuubię ich piosenki, choć na temat samej kapeli zdania nie mam... Może to przez odejście Sonnego? kiedyś byli u mnie number three czy tam four najbardziej lubię "World War Me"
_________________ ..::Gość, ależ nie ma sprawy szefie.. To jak będzie z tym winem?::..
Ja tez nie wiedzialem ze sonny odszedl ale jakos mnie to nie martwi, bo jego glos nie dosc ze mi niezbyt podchodzil to na dodatek jakis dziwny mastering mieli z nim ze jego wokal przytlumial reszte. Nie wiem czemu wszyscy sie tak podniecaja Emily, ale kwestia gustu... najlepsze Aesthtetic EP i when flying feels like falling (zawsze mi sie pier*oli ten tytuł wiec moze przekrecilem )
Przed chwilą słyszałam "Emily" i jakoś bez większy rewalacji a w tej chwili słucham "The Levy" i jest o wiele lepsze. Ogólnie zespół całkiem ciekawy i nie jest taki zły jak myślałam
właśnie słucham Emily i muszę powiedzieć,że gdy tylko usłyszałam ją pierwszy raz,pokochałam bez reszty:D ale moi przyjaciele(którzy of course lubią FFTL)nie mogą się do niej przekonać za sprawą może nieco intrygująco brzmiącego głosu Sonny'ego:D cóż,jak kto woli
_________________ Nie ma miłości bez wolności. Miłość to wolność.
Jakie są Wasze opinie na temat najnowszej płytki "Throne to the Wolves"?
Po płycie z 2008roku niemalże ich skresliłam, bo w porównaniu do Dear diary... ssała oporowo. Throne to the Wolves dopiero obczajam, póki co wydaje mi się niezła. Po przesłuchaniu całej bardziej się rozpiszę.
Last.fm
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum