Emo-Forum.PL Strona Główna
   FAQ    Szukaj    Użytkownicy    Grupy    Poczta    Portal    Radio [ off ]   Rejestracja    Zaloguj  

Poprzedni temat :: Następny temat
Hypocrisy
Autor Wiadomość
In_Elegance 
No time to bleed!!!

Pochwał: 0
Nagan: 0

Wysłany: 2010-02-19, 23:44   Hypocrisy   

Rdzenny "Scandinavian Death-Metal" :D dla prawdziwych twardzieli :P . W ich muzyce jest dużo progresu, co słychać na "A Coming Race", "10 Years of Chaos & Confusion", "Final Chapter". Po prostu melodyjny Death dla trv head-bangerów XD .

http://www.myspace.com/hypocrisy - Majspejs

Moje ulubione utwory: Fractured Millenium(!!!), The Final Chapter, A Coming Race, Roswell 47, Left To Rot, Impotent God i wiele, wiele innych.

Krwawicazodbytu 

Wysłany: 2010-02-20, 15:12   Re: Hypocrisy   

In_Elegance napisał/a:
Rdzenny "Scandinavian Death-Metal" :D

Merciless czy Entombed nie znasz widać. Nie mówiąc już o Nihilist, przecież to underground.

In_Elegance napisał/a:
Po prostu melodyjny Death dla trv head-bangerów XD .

To się wyklucza samo przez się XD .

In_Elegance 
No time to bleed!!!

Wysłany: 2010-02-20, 15:28      

No nie bardzo- bo większość skandynawskich grup ma w sobie dużo melodii, więc nie wiem, co się "wyklucza" w mojej wypowiedzi.

Entombed i Nihilist słuchałem jak wchodziłeś po drabinie na dywan człowieku, ale muzyka idzie do przodu i ile można grać death-metalowego blues'a(Entombed)- get over it.

La Santa Familia 
uczeń Pana Jezusa

Ostrzeżeń:
 5/4/5
Wysłany: 2010-02-20, 15:33      

Jakby co, to ja pierwszy zauważyłem tego nowego brudasa.

Krwawicazodbytu 

Wysłany: 2010-02-20, 15:34      

In_Elegance napisał/a:
No nie bardzo- bo większość skandynawskich grup ma w sobie dużo melodii, więc nie wiem, co się "wyklucza" w mojej wypowiedzi.

Dużo melodii, ale nie jazd w stronę melodefu. Hypocrisy akurat lubię, ale IMO czuć dużą różnicę między "Clandestine", a np. ostatnią płytą Hypo.

In_Elegance napisał/a:
Entombed i Nihilist słuchałem jak wchodziłeś po drabinie na dywan człowieku, ale muzyka idzie do przodu i ile można grać death-metalowego blues'a(Entombed)- get over it.

Fail, obawiam się, że przesadzasz ze swoją starością. No chyba, że słuchałeś tego w kołysce, w co wątpię. Death metalowy blues?! Jak nie słyszysz różnicy między graniem w okolicach bluesa (jako przykład muzyka bluesowego zarzucę Menikettim) a hard rockowym (vide Gansi) to z tobą niewątpliwie źle. I jeśli grają ciągle to samo...zapuść najpierw "Wolverine Blues" a potem ostatnią.

Skejcik 
Reformator debili

Wysłany: 2010-02-20, 23:08      

oo tak Wolverine Blues" wymiata.
Ogólnie Entombed jest świetny.
I krwawica nie jest brudasem, czysty katolu jeden.

Odpowiedz do tematu