_________________ Nature and Nature's laws
lay hid in night:
God said, Let Newton be!
and all was light.
"- I wtedy... wtedy zrobię mu z dupy jesień średniowiecza.
Mieli pilniejsze sprawy, ale pan Szpila był zaintrygowany.
- A jak dokładnie? - zapytał.
- Myślałem najpierw o gaiku... - Pan Tulipan się zadumał. - Potem pokaz tańców ludowych, uprawa ziemi aż do pojawienia się trójpolówki, kilka faz zarazy, a później, jeśli ...ona ręka nie będzie nazbyt zmęczona, wynalazek końskiego chomąta.
- Brzmi nieźle - uznał pan Szpila. (...)"
uszy mi puchły dzisiaj jak słuchałam chłopaków z mojej klasy, którzy gadali za mną.
gadali o Skate mają ewidentnie na myśli HH.
ale jestem ciekawa, czemu większość ludzi tak myśli? ; p
gadali o Skate mają ewidentnie na myśli HH.
ale jestem ciekawa, czemu większość ludzi tak myśli?
to wynikło z popularyzacji sportów ekstremalnych w polsce głównie przez hh. Pamiętam to z podstawówki, wtedy była fala, a takie przyzwyczajenia za malolata zostają później, więc ludzie tak mówią z przyzwyczajenia
Ja jeżdżę na desce i muszę powiedzieć, że fajnie jest : )
Ale rzeczywiście w rurkach wyglądają najlepiej : x I w takich wielgaśnych koszulkach i bluzach
Hmm.. mi skejci kojażą sie tylko i wyłącznie z chłopakami jeżdżącymi na deskach. I strasznie wkurzaja mnie takie hmm.. 'dziunie' co założą luźny dres, wielki tiszert i już gadaja jakie to z nich wielkie skejty, jaki ich styl jest fajny sratatata. A nawet głupiego ollie nie umieją, ba, nawet nie ustoja na desce kilka sekund. A skejci mi sie jako tako podobają, czasem pójde sobie do skate parku z kumplami popatrzec jak jeżdżą, bo osobiście juz mnie jakoś do deski nie ciągnie ^
mi skejci kojarzą sie tylko i wyłącznie z chłopakami jeżdżącymi na deskach. I strasznie wkurzaja mnie takie hmm.. 'dziunie' co założą luźny dres, wielki tiszert i już gadaja jakie to z nich wielkie skejty, jaki ich styl jest fajny sratatata. A nawet głupiego ollie nie umieją, ba, nawet nie ustoja na desce kilka sekund. A skejci mi sie jako tako podobają, czasem pójde sobie do skate parku z kumplami popatrzec jak jeżdżą, bo osobiście juz mnie jakoś do deski nie ciągnie ^
a wcześniej ciągnęło? Jeździłaś i masz opanowaną na tyle by móc krytykowac tych co jezdzic jeszcze nie potrafią?
Jeździłaś i masz opanowaną na tyle by móc krytykowac tych co jezdzic jeszcze nie potrafią?
Ona krytykuje ich nazywanie siebie skejtami, pomimo tego, że nawet na desce nie jeżdżą, a nie to, że nie umieją jeździć, geniuszu.
Mnie osobiście też to wkurza, ale jak widać coś, co się zakorzeni i tak zostaje.
mi skejci kojarzą sie tylko i wyłącznie z chłopakami jeżdżącymi na deskach. I strasznie wkurzaja mnie takie hmm.. 'dziunie' co założą luźny dres, wielki tiszert i już gadaja jakie to z nich wielkie skejty, jaki ich styl jest fajny sratatata. A nawet głupiego ollie nie umieją, ba, nawet nie ustoja na desce kilka sekund. A skejci mi sie jako tako podobają, czasem pójde sobie do skate parku z kumplami popatrzec jak jeżdżą, bo osobiście juz mnie jakoś do deski nie ciągnie ^
a wcześniej ciągnęło? Jeździłaś i masz opanowaną na tyle by móc krytykowac tych co jezdzic jeszcze nie potrafią?
hmm.. nie chodziło mi o to Chociaż kiedyś jeździłam, umiałam ollie, nollie, ale potem zabrakło mi po prostu czasu i chęci.
Raczej chodziło mi o te panny, dla których skate jest TYLKO stylem ubierania się/wyglądem. I mówią, że ubierają się w 'stylu skate'. Takie zachowanie po prostu mnie denerwuję.
ja umiałam kiedyś zajebiste ollie, i to na switchu i kick flipa na jedną nogę, i pop shovita i rock to fakie, raz prawie zrobiłam 36 flipa, nie grandowałam bo zawsze sie bałam o moje jajka,
i nawet mam nadal buty z DC : D
_________________ " (...), jeśli pani uważa, że mężczyzna nie powinien flirtować na boku, i wierzy, że nie będzie węszył gdzie indziej, to trzeba sobie sprawić psa, nie faceta ! A do tego trzeba go uwiązać na łańcuchu przy budzie." - E.Schmitt
_________________ " (...), jeśli pani uważa, że mężczyzna nie powinien flirtować na boku, i wierzy, że nie będzie węszył gdzie indziej, to trzeba sobie sprawić psa, nie faceta ! A do tego trzeba go uwiązać na łańcuchu przy budzie." - E.Schmitt
Gratulacje zniszczenia czyjegoś żartu. Nie wiem co jest fajnego w postach tego typu :0
A i nie każdy jest dobry w grach na konsoli.
_________________ "People...enjoy the game. Get drunk or wasted, but enjoy the game."
Save MGO - petycja, podpisujcie się. "A strong man doesn't need to read the future, he makes his own."-Solid Snake "I'm not a hero... Never was... Never will be..."-Solid Snake Paj z szeregów Armi Sutów (AS) na Last.fm Pisz z sensem albo idź pograć w sapera... Kobiety dzielą się na dwa typy: dobre i idealne. Dobre posiadają wielkie D, małe P i potrafią nieźle utrzymać Ch w garści. Gdzie D - domowe ciepło, P-potrzeby, Ch-chałupa. A to, o czym pomyślałeś, to idealna kobieta...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum