Zapomniałam dodać. Jakieś trzy lata temu, kiedy moda na scene wchodziła do sklepów, znalezienie ubrań w tym stylu nie było niczym trudnym, w jednym sklepie mozna było sie pokaźnie obkupić. Dzisiaj, obcisłe rzucające się w oczy bluzki zastępowane są coraz szerszymi trochę subtelniejszymi ubraniami, więc ten trend powoli aczkolwiek mija. A ludzie, którzy byli swego rodzaju prekursorami w Polsce, dawno zmienili styl, no oczywiście znaleźli się następcy, ale scene jednak zmienia formę (niektórzy się śmieją, że na Indie)
Last.fm
Wysłany: 2010-03-10, 21:17
Dragon napisał/a:
jabol77 napisał/a:
Cisza napisał/a:
rzecież kryminaliści też obię sobie kreski wytatuowane na całe życie pod oczami
tylko gici robią kropki pod oczami.
Co za matoł
co za pedał.
[ Dodano: 2010-03-10, 21:19 ]
Cisza napisał/a:
kreski też widziałam, ale kreski to już chyba za spędzenie powyżej iluś tam godzin czy dni w kryminale czy coś.
Mam znajomego punka i ponad połowę życia w więzieniu przesiedział i opowiadał skąd ma jaki tatuaż i dlaczego.
widać że nie tylko ja mam znajomych w kriminale to jednak pozytywnie pozdrawiam
_________________ Gość Punk nie umarł tylko jest naj**any i śpi
Wy jesteście skinhead girls, dziewczyny z wyższych sfer
jabol77, pojedziesz do niego i go zbijesz, czy pytasz po to, żeby za chwilę napisać "nie będę specjalnie jechał pół Polski, żeby naj*bać jakiemus leszczowi"?
Wysłany: 2010-03-10, 21:49
Dragon napisał/a:
jabol77, pojedziesz do niego i go zbijesz, czy pytasz po to, żeby za chwilę napisać "nie będę specjalnie jechał pół Polski, żeby naj*bać jakiemus leszczowi"?
w Toruniu być może będę więc mógłbym wpaść i obić mu ten ryj może wreszcie przestałby zgrywać kozaczka i się czepiać każdego i mówić jak to tego nie lubi i tamtego.
Wysłany: 2010-03-10, 21:54
BlackHeroine napisał/a:
Nie SCENE chłopak nie musi być gejem.
ale jest ich sporo i to nie dziwne że ich można pomylić takie lalusie nakładają tyle tego chu*stwa na ryj na dodatek tak robią przy tych swoich słit włoskach ahh te przykrótkie ciuszki, strasznie obcisłe rurki.
ale jest ich sporo i to nie dziwne że ich można pomylić takie lalusie nakładają tyle tego chu*stwa na ryj na dodatek tak robią przy tych swoich słit włoskach ahh te przykrótkie ciuszki, strasznie obcisłe rurki.
nie właśnie nie jest ich sporo. Uwierz mi że większość homoseksualnych mężczyzn których znam nie ma nic wspólnego ze stylem SCENE. Ba nie nosi nawet rurek.
A BTW rurki są IMHO fajne;)
Wysłany: 2010-03-10, 21:59
Dragon napisał/a:
Bardzo Cię to boli, jabol?
tak bardzo właśnie patrząc jak możńa łatwo z hańbić nasz Polski naród, naszą młodzież. Moim zdaniem te całe Scene to takie słit bananki co się za drogo nie ubierają bo się lubią tym polansować. A homosexualizm powinien być zabroniony w tym kraju. Ogółem scene nie ma sensu zżyna tylko ubiór z innych stylów o0
Wysłany: 2010-03-10, 22:16
Cytat:
Jabol, jakie masz kompetencje jako siedemnastoletni koneser win z żabki, żeby decydować co jest dobre dla kraju, albo nie?
Na pewno homoseksualizm nie jest dobry ponieważ to jest obrzydliwe aż się rzygać chce jak się dwóch facetów całuje i chce się napier*dolić jakiegokolwiek geja który to okazuje.
Co nie lubisz taniego wina? no jeśli tak dużo hajsu wydajesz na te ciuszki no to widać że SCENE to odmiana jakiekolwiek bananowegokida
Lubię ale mogłabym się poświęcić w imię wolności w sferach seksualnych.
Niestety Kotku nie trafiłeś. "Bananowymkidem" nie jestem. Sama potrafię na swoje zapracować.
Dragon napisał/a:
Macie tutaj więcej takich bezmózgów, czy to wyjątek?
mam nadzieję, że wyjątek .
jabol77 napisał/a:
Na pewno homoseksualizm nie jest dobry ponieważ to jest obrzydliwe aż się rzygać chce jak się dwóch facetów całuje i chce się napier*dolić jakiegokolwiek geja który to okazuje.
mnie mdli nawet jak się laska z facetem liże. Wszystko dozwolone aby nie w miejscu publicznym . Oczywiście mówię tu o nadmiernym okazywaniu sobie miłości.
jabol77, a ja powiem że mi się rz*gaći jak widzę skretyniałego punka, który zamyka się w swojej puszce poglądów trzymając się ich kurczowo i będąc głuchym i ślepym na inne argumenty.
Ostatnio zmieniony przez BlackHeroine 2010-03-10, 22:21, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum