Właściwie prócz tego, że słucham takiej muzyki, zachowuje się jak 'książkowy' emos, czytając wszędzie takie opisy czułam, ze patrzę w horoskop
Jednak mam problem z ubiorem, uczesaniem i makijażem...
Nie wiem co mam robić... Zdjęcia takich panienek mi dużo nie dają niestety, nie wiem czy taka fryzura będzie mi pasować i takie tam i czy osoby emo muszą być koniecznie chude?
Ja do takowych nie należe ale nie jestem też gruba Choć i tak głodzę się już od tygodnia i powiem, ze jest znaczna poprawa Dobra to talent z przeskakiwania z tematu na temat
Głupota.
Naprawdę myslisz, ze dziewczyny ze zdjęć wyglądają tak w rzeczywisctości ? Nie bądź naiwna.
http://emo-forum.pl/topic...losy-vt1282.htm < tu jest temat o tapirowaniu. W Internecie jest mnóstwo "how to" jeśli masz z czymś problem puszukaj tam. Jeśli nadal będziesz miała problemy z makijażem/fryzurami załóż temat, a na pewno ktos Ci pomoże.
Co do ubioru, to żadna filozofia. Może już takiego szału na scene nie ma, ale w New Yorkerze i innych tego typu sklepach ciagle można znaleźć ubrania, które bedą pasowały do tego stylu. Tak na marginesie, scene nosza praktycznie wszystko, ten styl nie jest w żaden sposób oryginalny czy innowacyjny.
A i przede wszystkim, styl nazywa się scene, a nie emo.
[ Dodano: 2010-02-09, 18:40 ]
Cytat:
Właściwie prócz tego, że słucham takiej muzyki, zachowuje się jak 'książkowy' emos, czytając wszędzie takie opisy czułam, ze patrzę w horoskop
Autosugestia.
Last.fm
Dziękuję w każdym razie
No tak SCENE, ale skoro już tak wszyscy używają tego zwrotu odnosząc się do stylu to i ja przyjełam to za właściwie, z resztą i tak wszyscy wiedzą o co chodzi.
Rozumiem, że dziewczyny ze zdjęć wyglądają tak jedynie świeżo po robótce włosow i do tego dochodzi photoshop i różne takie, ale mam "koleżanki", ktore sie tak czeszą, włosy naprawde pięknie wyglądają, choć nie wiem czy mi to będzie pasowało.
Wiesz, co do muzyki... może i jest tępa, ale mi wpada w ucho, ma rytm, to jakby nie patrzeć się teraz liczy najbardziej '
Wysłany: 2010-02-16, 20:13
moim zdaniem ubiór i uczesanie kompletnie się nie liczy, oczywiście osoba podająca się za emo powinna ubierać się bardziej na ciemno, przynajmniej moim zdaniem. znam taka osobę, która nie tapiruje włosów, nie ubiera kolorowych kokardek, ale jest uwazana za emo, bo ma odpowiednie zachowanie.
_________________ Są jakby nie ma, słowa bez znaczenia.
ale jest uwazana za emo, bo ma odpowiednie zachowanie.
Czyli pewnie na przerwach w szkole siedzi jak muł pod ścianą i nie gada z nikim haha.
_________________ Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else.
Ale cież to obraza!
Milcz waść wstydu sobie oszczędź.
Jak nie lubicie emo to co na takich forach macie po 106 postów?
Nazwa jasno mówi- EMO- FORUM.
Pytacie czemu tu jestem?
Odpowiedź pod moim nickiem.
Dlaczego mnie to ma obrażać? Nie chowam się po kątach nie mam cute tró fryzury, jedyne co mnie łączy z emo to to, że słucham tego gatunku muzyki. Poza tym radzę Ci przeczytać pasek tytułowy albo nie - "emo FORUM - muzyka emo, (...)."
W sumie nie uogólniaj, bo wychodzisz na ograniczonego człowieka.
Last.fm
Jednak mam problem z ubiorem, uczesaniem i makijażem...
Nie wiem co mam robić... Zdjęcia takich panienek mi dużo nie dają niestety, nie wiem czy taka fryzura będzie mi pasować i takie tam i czy osoby emo muszą być koniecznie chude?
Ja do takowych nie należe ale nie jestem też gruba Choć i tak głodzę się już od tygodnia i powiem, ze jest znaczna poprawa Dobra to talent z przeskakiwania z tematu na temat
hahaha dobre;p Wiesz zrezygnuj z tego glodzenia co;p Kazdy wyglada jak wyglada a to ze gdzies tam przeczytalas ze emo- scene musi byc chude to tylko bzdury
Gdyby byli bez zębow czy cos tez bys wszystkie wyrwala ;p i zastanawiala sie czy ci bedzie pasować?? ojjj Jeżeli ci chodzio o odroznie wiesz wystarczy farbniecie wlosow teraz irurki a kazdy bedzie cie uwazał za "emo" bo mnie jak mijaja nie mowia scene tylko wlasnie tak;p jeszcze kolczy w warde ii calusnie hahaha;p
_________________ SzAtAn w CiEmNoŚcI łOwI, JeSt tO NoCnE ZwIeRzĘ,
ChRoŃ SiĘ PrZeD NiM w ŚwIaTłO, TaM CiĘ NiE DoStRzEżE!!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum