ja nie będę na nikogo głosować jak będę miała taką okazję, jest mi to ewidentne[/quote]
Tylko pamiętaj później nie masz prawa narzekać na cokolwiek, jeśli nie przyczyniasz się do tego wyboru jawnie rezygnujesz z (małej bo małej) ingerencji w przyszłość państwa.
I to całą mentalność polaków, na wybory się nie chcę chodzić, albo ma się to w dupie, ale później do narzekania i wymądrzania są pierwsi.
Ja się wymądrzam, z tą różnicą, że ja mam coś wartościowego do przekazania.
OOOO KORWIN MIKKE JANUSZ KORWIN MIKKE
_________________ Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else.
mówmitak, mnie w ogóle nie interesuje kto rządzi naszym krajem, byle by był spokój na ziemi.
To też jest zalezne od tego kto rządzi, a raczej obejmuje takowe stanowisko..
A niestety musze Ci rozczarować, pokoju na świecie prawdopodobnie nigdy nie będzie, do póki pieniądz będzie miał wyższą cenę niż życie tysięcy ludzi.
Wojny się nie skączą, bo w grę wchodzą za duże pieniądze by się przejmować ginącymi ludzi tak jak np. w Afganistanie.
Ludzie ludzią sami taki los zgotowali i temu nie zaprzestaną, a będzie jeszcze gorzej...
A niestety musze Ci rozczarować, pokoju na świecie prawdopodobnie nigdy nie będzie, do póki pieniądz będzie miał wyższą cenę niż życie tysięcy ludzi.
Wojny się nie skączą, bo w grę wchodzą za duże pieniądze by się przejmować ginącymi ludzi tak jak np. w Afganistanie.
smutne lecz prawdziwe
dobrze że nas nie atakują
może kiedyś będzie jednak spokój...
Najważniejsze to by nie rządził Polską jakiś psychol
_________________ Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else.
a Harajuku jak nie było w Warszawie, tak nie ma : |
Gdyby Wałęsa rzucił to hasło dzisiaj, a nie 20 lat temu, dostałby o wiele więcej głosów.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum