Nie zgodzę się z tym.
Pierwszy raz zapaliłem ( w sumie w całym życiu 2 papierosy ) Na imprezce właśnie jak byłem %% Mimo że wcześniej nie paliłem miałem taką ochotę zapalić że to magia.
_________________ lastfm.pl/user/malinx92
-------------------------------------------------
" Poco mi mózg skoro mam dres? "
U nas ten tekst kursuje po szkole od spadniecia pierwszego sniegu...
Ale to jest z reklamy M&M's...
adÓ napisał/a:
A Czemu ludzie nie pala??
Bo uznają uzależnienia za przedstawienie słabości człowieka. Nie chcą się truć. Nie chcą mieć żółtych palców. Zepsutych zębów. I ewentualnie raka płuc. Palenie można zastąpić o wiele lepszymi rzeczami, a że wytworzyła się wokół tego taka aura zajebistości to nie moja wina.
Tak ode mnie.
Paląc ćmika nie czuje sie jakoś zajebisty czy coś.
Nie o to mi dokładnie chodziło. Raczej ta aura została narzucona przez media - chociażby palący bohaterowie filmów. Czy starsi koledzy, od których młodziaki czerpią i zaczynają palić w gimnazjum, żeby pokazać, jak są świetni i dorośli. Nie mówię o tym, że TY czujesz się zajebisty, jak palisz.
_________________ Powyższy post to jeden z najbardziej elokwentnych wpisów na tym forum.
Zastanów się 10x, nim się do niego odwołasz, oraz ciesz się wiedzą płynącą z niego!
haha omg :{
slabo. jak składałam się w 2 na szlugi to 5 zł za lucky strike lighty bym dała a za rgd 4
GDZIE TE CZASY GDZIE VICEROYE I DOWNTOWNY LEDWO PONAD PIĄTKĘ KOSZTOWAŁY....
Wysłany: 2010-03-10, 09:23
rabarbar napisał/a:
jak składałam się w 2 na szlugi to 5 zł za lucky strike lighty bym dała a za rgd 4
GDZIE TE CZASY GDZIE VICEROYE I DOWNTOWNY LEDWO PONAD PIĄTKĘ KOSZTOWAŁY....
btw jaram się ilością postów
666 xd
ja kupuje ruskie na mecie .
na polaki nie mam kasy ;<
ale jak mi sie uda to czasem biore pare vouge'ów od mojej starej .
jakie problemy... hehe ;P
palę już 3,5 roku... fakt rzuciłam na miesiąc bo mnie przyjaciółka namówiła, ale i tak wróciłam
kupuję ruskie bo mnie nie stać na polskie jak napisała niesamowitypomyslux.x
tak, tak też tak zaczynałam a teraz nawet wole ruskie LD niż polskie... jakiś taki ruski posmak ;P
_________________ .and their eulogies sang me to sleep
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum