_________________ "People...enjoy the game. Get drunk or wasted, but enjoy the game."
Save MGO - petycja, podpisujcie się. "A strong man doesn't need to read the future, he makes his own."-Solid Snake "I'm not a hero... Never was... Never will be..."-Solid Snake Paj z szeregów Armi Sutów (AS) na Last.fm Pisz z sensem albo idź pograć w sapera... Kobiety dzielą się na dwa typy: dobre i idealne. Dobre posiadają wielkie D, małe P i potrafią nieźle utrzymać Ch w garści. Gdzie D - domowe ciepło, P-potrzeby, Ch-chałupa. A to, o czym pomyślałeś, to idealna kobieta...
zdarzyło mi się kilka razy. ludzie nie mają pojęcia co gadają. najlepsze jest jednak to, że nikt nie odważył się powiedzieć mi tego w twarz, dopiero jak mnie miną, to mrukną pod nosem...;) już mnie to nawet nie denerwuje, idzie się przyzwyczaić, jak do ,,Ave Satan!"
tak i bardzo mnie wkurza jak ktoś mówi na mnie emo a najbardziej to mnie wkórwiaj.. młode laski co się naoglądały filmików na youtube ja pierdol.. co to wogóle ma być ludzie są pojeb...
Jesli nie liczyc tego jak sam krzycze w ten sposob na znajomych to nie slyszalem zeby ktos tak reagowal na emosow na ulicy.
_________________ "People...enjoy the game. Get drunk or wasted, but enjoy the game."
Save MGO - petycja, podpisujcie się. "A strong man doesn't need to read the future, he makes his own."-Solid Snake "I'm not a hero... Never was... Never will be..."-Solid Snake Paj z szeregów Armi Sutów (AS) na Last.fm Pisz z sensem albo idź pograć w sapera... Kobiety dzielą się na dwa typy: dobre i idealne. Dobre posiadają wielkie D, małe P i potrafią nieźle utrzymać Ch w garści. Gdzie D - domowe ciepło, P-potrzeby, Ch-chałupa. A to, o czym pomyślałeś, to idealna kobieta...
Wysłany: 2009-10-20, 19:18
moje zdanie jest takie, że osoby, pod adresem których padają takie uwagi są tym dowartościowane.
a sama czegoś takiego nie słyszę bo bynajmniej nie wyglądam jak przysłowiowe "emo"
chociaż nie. Kiedyś byłam ubrana w bojówki, glany i biały podkoszulek na ramiączkach, ale jako że miałam czarne włosy i dużo kolczyków dziecko chyba z podstawówki krzyknęło za mną 'emo'.
_________________ "Niewiedza niczego nie usprawiedliwia. Przeciwnie. Jeśli jesteś, ku*wa, za durny, żeby się tego domyślić, to pewnie nie masz prawa żyć."
kiedys szlam do sklepu z kumpela . mialam ubrane czarne trampki , rurki i czarna kozulke i poprostu oczy lekko pomalowane czarna kredka i spotkalam 3 dresow ktorzy pytali mi sie czemu jestem emo , czemu slucham emo muzyki i czy sie tne
Nigdy w życiu tego nie uslyszałam, ale też wcale się nie dziwię.
_________________ Nature and Nature's laws
lay hid in night:
God said, Let Newton be!
and all was light.
"- I wtedy... wtedy zrobię mu z dupy jesień średniowiecza.
Mieli pilniejsze sprawy, ale pan Szpila był zaintrygowany.
- A jak dokładnie? - zapytał.
- Myślałem najpierw o gaiku... - Pan Tulipan się zadumał. - Potem pokaz tańców ludowych, uprawa ziemi aż do pojawienia się trójpolówki, kilka faz zarazy, a później, jeśli ...ona ręka nie będzie nazbyt zmęczona, wynalazek końskiego chomąta.
- Brzmi nieźle - uznał pan Szpila. (...)"
Ludzie po prostu nie godzą się z innością innych osób.
Och już przestańcie z tą innością, scene wcale nie są inni, chociaż czasem sami chcą pozować na innych, więc nie dziwmy się, że ludzie widząc taką "odmienność" reagują jak reagują.
Last.fm
Ciągle, w kółko i na okrągło. Przeważnie w MZK, na przystankach albo w mieście. Zdarzają się też w komentarzach na fotoblogu. Poza nazywaniem muzyką, często wołają też "ale szopa". W takich sytuacjach chyba najlepiej zacząć się śmiać. Nie warto wykłócać się kto ma rację, bo i tak do niczego się nie dojdzie.
Ciągle, w kółko i na okrągło. Przeważnie w MZK, na przystankach albo w mieście. Zdarzają się też w komentarzach na fotoblogu. Poza nazywaniem muzyką, często wołają też "ale szopa". W takich sytuacjach chyba najlepiej zacząć się śmiać. Nie warto wykłócać się kto ma rację, bo i tak do niczego się nie dojdzie.
no cóż jak ma sie tak paskudne włosy to nic dziwnego ze zwraca sie na to uwagę, i tak swoją drogą używaj szczotki i naucz sie tapirowac, no i tak w ogole to często jak ci widze na przystanku kolo mojej dziewczyny to komentuje ze wyglądasz jak pokraka, z tym ze mam wyjebane w to czy to slyszysz
_________________ Gdybym miał nowotwór, nazwałbym go „Marla”.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum