mam tylko alergię w lecie (prawdopodobnie jakieś pyłki, cholera wie, testów nie robiłam), przez całe wakacje musze się inhalować i brać tabletki, inaczej smarkam.
przez to, że w lecie złapałam ok 9 kleszczy, co pare dni wraca do mnie cholerny strach, że mam borelioze ; | po tym jak u mojej koleżanki, która była ze mną na obozie ją stwierdzono. na dodatek, jak kiedyś czytałam gdzieś o objawach, było napisane, że często po zakażeniu występują objawy grypopodobne, a JA TO MIAŁAM. (cholerna lekarka, mówiłam jej, że miałam kilka kleszczy, dwa razy jakieś badania kazała mi powtarzać, ale akurat testy na borelioze to olała)
depresja?xd chcialbym cie poinformowac ze 90% ludzi na swiecie ma depresje;p zwykla bezsennosc jest juz zaliczana do tego stanu.Sam mam depreche i to W zaawansowanym stopniu
A ja się nie badam i żyję w błogiej nieświadomości Jeśli nie nic nie boli to znaczy że jestem zdrowy A psychike mam silną, więc w żadne depresje nie popadam.
A psychike mam silną, więc w żadne depresje nie popadam.
to zazwyczaj nie zalezy od psychiki. Można mieć silną, a mieć w życiu takie wydarzenia, które cię załamią i odbiorą chęć do życia.
Cytat:
Nawracająca depresja
ty nie gadaj, że to gówno wraca...
_________________ Nature and Nature's laws
lay hid in night:
God said, Let Newton be!
and all was light.
"- I wtedy... wtedy zrobię mu z dupy jesień średniowiecza.
Mieli pilniejsze sprawy, ale pan Szpila był zaintrygowany.
- A jak dokładnie? - zapytał.
- Myślałem najpierw o gaiku... - Pan Tulipan się zadumał. - Potem pokaz tańców ludowych, uprawa ziemi aż do pojawienia się trójpolówki, kilka faz zarazy, a później, jeśli ...ona ręka nie będzie nazbyt zmęczona, wynalazek końskiego chomąta.
- Brzmi nieźle - uznał pan Szpila. (...)"
Wysłany: 2010-03-15, 11:27
emoBojownik napisał/a:
Avi napisał/a:
to zazwyczaj nie zalezy od psychiki. Można mieć silną, a mieć w życiu takie wydarzenia, które cię załamią i odbiorą chęć do życia.
Gdy ktoś ma naprawdę silną psychike to się nie załamie. Będzie mu źle, ale nie będzie potrzebował pomocy psychiatry czy psychotropów.
tak jak pisała Avi, są wydarzenia, które złamią nawet tych uważających się za silnych. Wszyscy jesteśmy ludźmi, niektórzy mniej, inni bardziej wrażliwi, lecz każdy ma jakąś granicę wytrzymałości .
Gdy ktoś ma naprawdę silną psychike to się nie załamie. Będzie mu źle, ale nie będzie potrzebował pomocy psychiatry czy psychotropów.
nie masz racji, ale nie przekonasz się o tym, dopóki sam na własnej skórze tego nie doświadczysz, czego oczywiście ci nie zyczę.
lay hid in night:
God said, Let Newton be!
and all was light.
- Myślałem najpierw o gaiku... - Pan Tulipan się zadumał. - Potem pokaz tańców ludowych, uprawa ziemi aż do pojawienia się trójpolówki, kilka faz zarazy, a później, jeśli ...ona ręka nie będzie nazbyt zmęczona, wynalazek końskiego chomąta.
Mi jak bumerang w identycznym okresie wróciło - na gwiazdkę myślałam że umrę, a styczeń to była jedna wielką męka.
To najbardziej popularny okres na załamania psychiczne...
super, czyli nic tylko czekac do przyszłego roku ; >
lay hid in night:
God said, Let Newton be!
and all was light.
Arytmia złośliwa. Odstawiłem leki, ale ogólnie od dwóch lat nie miałem przez to poważniejszych problemów. Choroby psychiczne nie zdiagnozowane.
_________________ zjawiłaś się tutaj nie w porę wiatr zdmuchnął światła
z lamp samochodu jak świeczki z tortu chociaż to nie dziś
są twoje dwudzieste pierwsze urodziny a wręcz przeciwnie
Marilyn Monroe nie zaśpiewa więcej happy birthday May
O boże, jak to nie widzisz 70% na lewe oko : o o nie, ja mam wysokie miano toksoplazmozy ops
hmm bo mam bliznę na siatkówce oka, za późno poszłam do lekarza i już przechorowałam po prostu, gdybym poszła wczesniej nafaszerowali by mnie toksycznymi lekami i bym widziała.
_________________ To możliwość spełnienia marzeń sprawia, że życie jest tak fascynujące.
Mi się rzuciła na wzrok, bo jak miałam kota to strasznie mrużyłam oczami i miałam troche zamazany obraz, tzn cos podobnego jak masz zmęczone oczy np od czytania tylko ze cały czas. No i byłam u okulisty, kazał mi wywalić kota i przyjść za 2 lata, nie dawał mi żadnych leków, no i już nie mrużę oczami. Ale i tak sie boje, pójde na kontrole. A u Cb jak było?
zauważyłam przy czytaniu , malowaniu sie ze nie wiedze już..poszłam do okulisty, nastraszyła mnie jakąś plama na siatkówce oka , dostałam skierowanie do Lublina do kliniki okulistycznej.. tam mnie przebadała , krew itp.. i wyszło mi ze przechorowana.. nic nie mozna zrobic, teraz w maju na kontrolę.
_________________ To możliwość spełnienia marzeń sprawia, że życie jest tak fascynujące.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum