Ps: Mam nadzieję, że mnie nie pobijesz za tą krytykę.
hahaha, skądże ;d
wszystkie zdjęcia oprócz 3 i 4 są że tak powiem moimi "pierwszymi" i sama uwazam ze wiele im brakuje żeby określic je mianem "dobrych" zdjęc.
no i dochodzi jeszcze do tego fakt, (przyznam się szczerze) ze nie potrafię obrabiac zdjec - uzywam tylko photoscape, no i przewaznie z czyms przesadze
dzięki za ocenę
_________________ In the dark, we come out and play
We are its children, and were here to stay
Podobało mi się zdjęcie z jabkiem, tylko gdyby ten napis przesunąć znacznie niżej i ja bym zostawiła tylko to kolorowe.
Super wyszła ważka
Samotny człowiek na morzu - świetnie!
Koleś wyglądający z pociągu fajny pomysł ale wyszedł trochę jakby z kreskówki xp
Zlepek bardzo fajny, jakby pokazywał jedną osobę w trzech ujęciach
Podobało mi się zdjęcie z jabkiem, tylko gdyby ten napis przesunąć znacznie niżej i ja bym zostawiła tylko to kolorowe.
Super wyszła ważka
Koleś wyglądający z pociągu fajny pomysł ale wyszedł trochę jakby z kreskówki xp
tak wiec pozwole sobie skomentowac Twoja wypowiedz
1. gdybym tego zdjecia nie robila poł roku temu po drugim dniu uzytkowania aparatu, wygladalo by teraz znacznie inaczej, tym bardziej ze oryginaly usunely mi sie z komputera nad czym strasznie ubolewam
2. dziekuje
3. nawet nie znam tego czlowieka, ale ciiiiii
4. to nie koleś a kolesiówa - hihihihih
3. bo to jest jedna osoba w trzech ujęciach
_________________ In the dark, we come out and play
We are its children, and were here to stay
Super wyszła ważka
tak wiec pozwole sobie skomentowac Twoja wypowiedz
1. gdybym tego zdjecia nie robila poł roku temu po drugim dniu uzytkowania aparatu, wygladalo by teraz znacznie inaczej, tym bardziej ze oryginaly usunely mi sie z komputera nad czym strasznie ubolewam
2. dziekuje
3. nawet nie znam tego czlowieka, ale ciiiiii
4. to nie koleś a kolesiówa - hihihihih
3. bo to jest jedna osoba w trzech ujęciach
1. ja mam chyba wszystkie orginały swoich zdjęć i dlatego mam taki śmietnik w komputerze '
2. nie ma za co
3. OO ładnie to tak nieznajomym zdjęcia robić?
4. właśnie tu nie byłam pewna
5. no i fajnie
Niezłe , przedostatnie świetne , też kiedyś jak jechałam z kumplami na skatepark do gdańska zrobiłam takie foty , ale nie wyszły tak fajnie
Może też wrzucę parę swoich prac za jakiś czas
większość strasznie banalna.
właściwie nie mam siły na konstruktywną krytykę, porównałabym te zdjęcie to książek Coelho. Czyli filozoficzne rozmyślania dla ubogich.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum