"Uczniowie przylepili Łukasza taśmą izolacyjną do słupa"
On się z tego śmiał?
[ Dodano: 2008-11-06, 15:15 ]
U mnie było kiedyś coś w stylu
"Uczeń Filip ? był smutny" albo "Uczeń Filip ? nie okazywał radości z lekcji"
Kolega dostał taką:
"Uczeń Bartosz ? ciągle komunikuje się ze swoimi kolegami, oraz głęboko śpi"
"Olek wyrzucił torbę koleżanki przez okno. Mówi, że chciał sprawdzić czy potrafi latać"
"Sara rzuciła podpaską w Marcina, co spowodowało złamanie nogi kolegi" <- to była piękna akcja, tak się przestraszył, że coś w niego leci, że się wywrócił i złamał nogę
- "Marta K. razem z Anną R. po każdej lekcji matematyki sprząta klasę".
- "Na lekcji matematyki pisze na ławkowym czacie: "Odfunkcjonuj się ode mnie, bo jak ci przypierwiastkuję, to ci zbiór zębów poza nawias kwadratowy wyleci".
- "Pomimo upomnień nauczyciela nadal stroszy sobie włosy" <lol2>
_________________ http://www.fothost.pl/upload/08/46/c4574d84.jpg - Rodzinka.
I'll take your hope,
I'll take your fucking dreams,
I'll take your love,
I'll take everything you fucking bitch.
A dzisiaj się dowiedzieliśmy od nauczycielki historii, że mamy w dzienniku napisane "klasa nie stawiła się na lekcji." A w rubryce nieobecnych: 1. Liczna ta klasa .
"na wiadomość o diagnozie z plastyki klasa zareagowała śmiechem, na wiadomość o wpisaniu uwagi Bartosz T. rzucił tic-taciem w czoło nauczycielki, niestety trafił"
słyszał ktoś w ogóle o diagnozie z PLASTYKI?! o.O
"na lekcji matematyki ręka Roberta M. znajduje się poza polem powierzchni klasy"
kumpel wystawiał wtedy rękę przez okno
"Robert M. ciągnie gołębia za pióro, a gołąb siedzi na jajach"
'Michal G. i Kacper K. chowaja sie do szafki stojacej na korytarzu, a Kacper K. (drugixD) mowi ze tam nikogo nie ma'.
'Marcin C. zabral z zaplecza krzeslo obrotowe i bawil sie nim jezdzac na przerwie po czym je rozwalili'.
'Marcin C. i Michal G. w czasie lekcji historii chowaja sie za szafe (cala klasa to i nauczycielka widziala) i mowia ze nie chca pisac sprawdzanu'.
Takie, hym. moze wydawac sie malo smieszne jak sie pisze, ale inaczej jak sie to widzi
a to jeszcze jedna mi się przypomniała jak 'ukradłam' koledze skrzypce i zaczęłam na nich grać xdd
"Martyna S. zabrała skrzypce koledze i, grając, molestuje je."
xDDDD
_________________ 'Zatem palę, palę, palę, palę wszędzie, tak zawsze było i tak będzie.!'
.
''Kamil ''mizia'' się z kolegą na lekcji''
''Kamil udaje bananka''
''Kamil klęczy przy otwartym ognie na parapecie, z krzesłem na drugiej stronie twierdząc że je czepie.''
''Kamil opowiada o bułkach z pomidorem''
''Kamil zwrócił się do nauczyciela: Weż ty mnie Ola dzisiaj nie wkurwiaj.''
To sa chyba te chyba najlepsze...
_________________ Śmierć jest jedyną sprawiedliwością świata, zabiera wszystkich bez względu na majętność, wygląd, pozycje.
Paweł na lekcji religii naśladuje muchę, przez co nie daje się skupić klasie
_________________ "Proszę, podaruj mi uśmiech i miłość
A uczucie oddam ze zdwojoną siłą
Nie jest moją winą, że zapominasz o mnie
Że jestem tylko dzieckiem, samemu nie dorosnę "
uwaga od dyrektorki 6 klasa podst.
KRzysztof pobil kolege na lekcji przyrody a gdy poprosilam zeby podali sobie rece na zgode krzysztof nie wyrazil takiej checi, Krzysztof w wielu sytuacjach nie raguje na polecenia naprzyklad kiedy powiedzialam ze niewolnochodzic po trawniku przed szkola krzysztof nadal po nim chodzi niszczac kwiatki. pod spodem byla pieczatka szkoly i podpis panie dyrektor :D
_________________ I Feel blade on my hand,
God Is Dead
I Need a Hero
ostatnia uwaga jaka dostalam
,,Zawsze musi wyrazac swoje zdanie nawet jezeli obraza tym innych,w dyskusjach na forum klasy jest czesto agresywna'' cos w tym stylu..
_________________ Zabij człowieka, będziesz mordercą
Zabij miliony ludzi , będziesz zdobywcą
Zabij wszystkich , będziesz bogiem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum