ja chcę sobie zrobić czarnego lipringa w wardze jak najszybciej, o pozwolenie raczej nie będe pytał ^ ^, matka i tak mnie już uważa, za jakiegoś nie wiadomo kogo
_________________ You make fun of me because i'm different and i make fun of you because you're all the same !!
matka i tak mnie już uważa, za jakiegoś nie wiadomo kogo
wiec co za roznica, prawda?^^
Gorzej byc nie moze, wiec czlowieku-na co czekasz:P
no właśnie, dlatego nie mam nic do stracenia i w niedalekiej przyszłości wybieram się na poszukiwanie odpowiedniego ringa , jak już tylko go zrobię wstawię jakieś foto, aby się pochwalić
_________________ You make fun of me because i'm different and i make fun of you because you're all the same !!
ja etż mam ten sam problem I nie wiem włąsnie czy nie zrobi mi sie jakaś blizna czy coś . A czy ktoś z was ma już takiego kolczyka? Przeszkadza to w czymś? Jest taka możliwość, że nie bede mogła go nosić, bo np. bedzie ropieć albo coś ?
mam radę do dzieci(bo starsi nie rboią takich problemów), które chcą mie bradzo kolczyki weźcie się za naukę xDDDD a tak poważnie. Z mamą ustalilam ze jesli ocenami sobie zasłuże to moge zrobic od razu mam lepsze stopnie
Wysłany: 2009-05-04, 15:48
brokenmyhead napisał/a:
a czy to źle przynajmniej zachcialo m sie uczyc
Nie chodzi o naukę tylko o to ze osoby niewiele mlodsze nazywasz dziećmi
Wracajac do tematu, klipsy są dobre jak ktoś chce zobaczyć czy mu pasuje. Ale do noszenia na codzień to głupota. Ja chciałabym mieć dwa kolce w wardze , z wykonaniem nie spieszy mi się.
Chciałbym bardzo ale rodzice nie bardzo chcą się zgodzić, a jak zobaczą oceny na świadectwie to już w ogóle. Póki co chyba zamówię jakąś atrapę by zobaczyć jak będę w tym wyglądał i czy mi pasuje. Jeśli mi się spodoba to z pewnością nie będę się dużo zastanawiał tylko pójdę zrobić stawiając rodziców po prostu przed faktem dokonanym
oo, dla mnie to tez dobry argument
aa mam pytanko do tych co mają pod wargą:
czy ściąganie i zakładanie jest dośc męczące?
i ile gdzieś tak się goi kolczyk?
jakbym sobie zrobiła np. teraz, to po ilu miesiącach mogłabym go normalnie wyjmować?
Nie posiadam, ale moge odp na pytania bo nie są trudne
Cytat:
czy ściąganie i zakładanie jest dośc męczące?
Na początku może być problem przy zakręcaniu kulek lub stożka, bo nie masz wprawionych rąk, ale nie jest to trudne... o wiele gorzej jest z językiem gdzie jest sporo śliny i kulka się ślizga.
Cytat:
i ile gdzieś tak się goi kolczyk?
Zależy jak dbasz etc... w głównej mierze od organizmu. Przeciętnie szacuje się na 3tyg-2miesięcy. Ale spokojnie to tylko liczby W każdym bądź razie po 2 tyg masz wymianę na krótszego kolca.
Cytat:
akbym sobie zrobiła np. teraz, to po ilu miesiącach mogłabym go normalnie wyjmować?
Oczywiście że mogła byś ale na niezbyt długo. Po pewnym czasie robi się w kanale błona, którą będziesz musiała przebijać kolcem co ne jest przyjemne. Wyjmowanie kolczyka na jakiś czas dopiero po całkowitym wygojeniu kanału! I pamiętaj... jak natrafisz na błonkę (mojemu koledze się po 10 minutach robiła) to nie panikuj tylko pchnij mocniej kolca.
dziękuję Danny za info ;]
zamierzam sobie zrobić, ale bałam się, że kiedy miną wakacje, to się nie zagoi i nauczyciele będę mi du.pę truć.
teraz nie mam wątpliwości
już ponad rok mam kolczyk w wardze, zadziwiająco szybko mi się zagoił, po dwóch tygodniach mogłam go już wyjmować zastanawiam się nad kolejnym po drugiej stronie xd
_________________ You can look, but you can't touch
I don't think I like you much xPP
dziękuję Danny za info ;]
zamierzam sobie zrobić, ale bałam się, że kiedy miną wakacje, to się nie zagoi i nauczyciele będę mi du.pę truć.
teraz nie mam wątpliwości
To nie jest dobry pomysł... wyciągniesz na jedną lekcje już będą problemy z wsadzeniem go i znów będziesz musiała z tydz. nosić żeby się zagoił kanał po przebiciu błony.
Kup zatyczki na allegro.
Dopytaj się nauczycieli co sądzą o kolczykach i czy jak byś sobie zrobiła to czy by się na Ciebie darli
a o jakich zatyczkach mowa, bo nie łapię ? co one mają na celu ?
Bezbarwne kolczyki
Dziewczyna pisała że boi się szkoły i nauczycieli, więc można to wsadzić... ale przy bliskim styknięciu z nauczycielem jest to widoczne. Z daleka... nie zauważalne
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum