Z tym smakiem to w sumie juz nie jestem pewna sadze ze jak ktos nie doswiadczony robi kolczyk w jezyku i zle go zrobi to moze cos uszkodzic przez co mozna ten smak stracic . ale czy tak jest . nie wiem .
Czy boli . jak juz wczesniej bylo mowione , a raczej pisane . Kazdy w indywidualny sposob odczuwa bol . jednych mniej boli drugich bardziej, a jeszcze innych wcale. mnie osobiscie przy przekluwaniu nie bolało wogole . Mam juz go ponad rok i jestem w 1oo procentach z niego zadowolona . Poczatki byly okropne szczegolnie pierwsze dni kiedy jezyk był napuchniety i nieszlo nic jesc . schudlam przez to nieco no ale az tak zle nie bylo ;d
_________________ Nieudane dziecinstwo ..
gdy pytasz tate co zrobił glupiego a on patrzy na ciebie ..
Jeśli uważasz, że kobiety to słaba płeć, spróbuj w nocy przeciągnąć kołdrę na swoja stronę
bardzo praktyczny jest
Tylko nie wolno przebijac wiazadełka bo wtedy nie wypowie sie 'r' no i kubkow smkaowych i żadnych żyłek Zawsze kolczyk jest robiony lekko na prawa badz lewa strone nigdy ne na srodku bo własnie jest wiazadełko zalezy jakie sie ma wiazadełko i gdzie sie konczy mozna przy samym koncu wiazadełka ale za to bedzie blisko zebow
a co do stracenia smku to własnie trzeba uwazac na kubki smakowe ale je widac
Samo przebicie jezyka nie boli ale to jak puchnie to wtedy boli ale da sie przezyc najlepiej miec jak najdłuzszy kolczyk
no i musisz uwazac jak sie je bo przez kilka pierwsze dni sparwia to bol..
ale trzeba jak najwiecej ruszac jezykiem tym szybciej sie goi
Kolczyk w języku... fajna sprawa jeśli chodzi o całowanie ale jednak nie miałbym odwagi...
Jak ktos dobrze caluje to nawet bez kolczyka bedzie fajnie.
oj wiecie o co mi chodzi co do strachu... tak boje się jak cholercia po za tym pracuje głosem (teatr) więc aż strach pomyśleć co by się stało gdybym zaniemógł (przez opuchliznę)
miałam , wyjęłam bo mi zęby obijał , potem zamieniłam kulki , ale tak umiejętnie je przykręcałam , że chyba z 3 połknęłam , dla własnego dobra pozbyłam się kolczyka .
_________________ " .. pierdol system, lecz rób to stylowo"
Last.fm fbl
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum