to sygerujac sie toba to ty dziewczyny tylko z red tuba znasz chyba
Za to ty masz dwu metrowego penisa i wkladasz go z czestotliwoscia jaka ckm wystrzeliwuje kule z lufy, zarazem bedac dalikatniejszy od wprawnej lesbijki
Za to ty masz dwu metrowego penisa i wkladasz go z czestotliwoscia jaka ckm wystrzeliwuje kule z lufy, zarazem bedac dalikatniejszy od wprawnej lesbijki
skoro tak twierdzisz
_________________ Gdybym miał nowotwór, nazwałbym go „Marla”.
Tutaj miala byc odpowiedz potwierdzajaca ze jestem mezczyzna albo jakies pytanie Gravity, popsulas mi wszystko Moglas powiedziec ze jestem "Super boski hero, ratujacy dziewczyny w opalach".
Wybaczcie, ale dostaniecie po warnie jak nie wrócicie do tematu.
_________________ Nature and Nature's laws
lay hid in night:
God said, Let Newton be!
and all was light.
"- I wtedy... wtedy zrobię mu z dupy jesień średniowiecza.
Mieli pilniejsze sprawy, ale pan Szpila był zaintrygowany.
- A jak dokładnie? - zapytał.
- Myślałem najpierw o gaiku... - Pan Tulipan się zadumał. - Potem pokaz tańców ludowych, uprawa ziemi aż do pojawienia się trójpolówki, kilka faz zarazy, a później, jeśli ...ona ręka nie będzie nazbyt zmęczona, wynalazek końskiego chomąta.
- Brzmi nieźle - uznał pan Szpila. (...)"
No da sie, ale z czasem dochodzi sie do wniosku ze nie o to w tym wszystkim chodzi i chcialoby sie tylko z jedna naraz. I ciezko si eprzestawic i dylematy sa.
Kawaiishunga napisał/a:
internet to podobno najtańsze źródło pełne miłości, przynajmniej w wowa nie grasz
sie uczepiliscie tego wowa, gralem kilka lat temu okolo roku i jakos maniakiem nie zostalem. Grywam czasem w inne gierki i az mozna sie zdziwiwc, ile ciekwych i ladnych dziewczyn czy kobiet w tym takze czas traci ( i nie mam na mysli tutaj tylko wirtualnych znajomosci, bo w to ze kobieta grajaca jest kobieta naprawde uwierze dopiero przy spotkaniu )
Widze ze powtarzanie stereotypow i tego, jakim to jest sie pr0 bo gardzi si etym, co ciekawi innych jesli tych innnych jest wiekszosc jest nadal na topie. ;p
No da sie, ale z czasem dochodzi sie do wniosku ze nie o to w tym wszystkim chodzi i chcialoby sie tylko z jedna naraz. I ciezko si eprzestawic i dylematy sa.
Jeśli chodzi o seks, to uważam, że jest on bardzo ważny, ale niestety ciężko jest mi odnieść to do siebie. Pragnę bliskości, ciepła i intymności, ale zawsze, kiedy chłopak mnie przytula, całuje lub okazuje czułość, robię się sztywna i ogarnia mnie panika. Niestety jest to efektem złych doświadczeń wyniesionych z dzieciństwa.
Nie traktuję seksu z jakimś wielkim patosem, i nie jest to dla mnie szczególnie podniosła chwila. Może dlatego że nie mam stałej partnerki.... A podczas samego seksu zastanawiam się tylko czy partnerce jest dobrze i czy nie udaje a w niektórych przypadkach chodzi tylko o spuszczenie z krzyża.
Tak offtopem, kobietom jest zdecydowanie łatwiej, my faceci musimy się starać i zadręczać czy było wam dobrze, a nam wystarczy odrobina odpowiedniej stymulacji
Seks jest czyms najbardziej zajebistym na swiecie...
oczywiscie tylko z osoba ktora sie kocha... taki przygodny numerek jest dobry ale nie masz z tego zadnej satysfakcji... a jak kochasz sie z kims kogo kochasz jest calkiem inaczej... tak delikatnie tak przyjemnie tak... mmmm...
i najwazniejsze jest to zeby nie wstydzic sie partnera/partnerki bo wtedy dupa...
kochasz sie z kims kogo kochasz jest calkiem inaczej... tak delikatnie tak przyjemnie tak... mmmm.
Nic nie szkodzi rżnąć się jak króliki z partnerem
_________________ zjawiłaś się tutaj nie w porę wiatr zdmuchnął światła
z lamp samochodu jak świeczki z tortu chociaż to nie dziś
są twoje dwudzieste pierwsze urodziny a wręcz przeciwnie
Marilyn Monroe nie zaśpiewa więcej happy birthday May
Teraz mi smutno bo mi się właśnie zaczął okres abstynencji,
_________________ " (...), jeśli pani uważa, że mężczyzna nie powinien flirtować na boku, i wierzy, że nie będzie węszył gdzie indziej, to trzeba sobie sprawić psa, nie faceta ! A do tego trzeba go uwiązać na łańcuchu przy budzie." - E.Schmitt
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum