Emo-Forum.PL Strona Główna
   FAQ    Szukaj    Użytkownicy    Grupy    Poczta    Portal    Radio [ off ]   Rejestracja    Zaloguj  

Poprzedni temat :: Następny temat
Przesunięty przez:
Rainbowcore

2009-10-25, 19:09
Jaki jest Twój typ chłopaka/dziewczyny?
Autor Wiadomość
taram 

Pochwał: 0
Nagan: 0

Wysłany: 2009-11-01, 17:01      

moj typ.. hmm.. wysoki.. blondyn.. niebieskie oczy.. to z wyglądu..
z charakteru to wyluzowany, potrafiacy sie smiac z siebie.. nie powinien mi nic zabraniac..

a co do mojego obecnego to wszystko z charakteru pasuje.. a co do wygladu.. no coz... nie jest taki jak opisalam wyzej ale nie zamienilabym go na zadnego innego :*

CrazyGirl--->bejbus dziewczynkowy... :* <3

fioletowa 

Wysłany: 2009-11-02, 20:17      

Musi mieć:
Tylko niebieskie oczy, czarne wlosy idealnie do ramion, prosty nos, ładne usta, prościutkie zęby, mus mięć 173 cm! Wagę około 75.5 kg. Jego mama musi być piękna i bogata ...
Żal. Przecież oczywiste ze takich ludzi nie ma.
Niech mnie przyciągnie wyglądem i zachowaniem a zatrzyma charakterem. ;D
I tyle. :P

akurat 
chcesz lubić? akurat

Wysłany: 2009-11-02, 20:18      

żadnego ideału! Byleby mnie rozumiała :P

K@mCiO 
szuka sensu życia

Wysłany: 2009-11-02, 20:48      

akurat napisał/a:
żadnego ideału! Byleby mnie rozumiała :P

popierac sąsiada z tym, ze zaufanie na 1 miejscu!

fioletowa 

Wysłany: 2009-11-02, 20:52      

Tak, zgadzam się.

martyn 
<3

Wysłany: 2009-11-03, 12:05      

Pan_Maruda napisał/a:
just amy napisał/a:
chłopak... byle się mył.

:mrgreen:

Nie mam określonego typu, ale dziewczyna musi mi się podobać. Bardzo ważne są oczy i charakter. A no i powinna mieć umiejętność gotowania na poziomie ponadprzeciętnym ^^

czyli oczekujesz , żeby Ci przy garach stała ; p ?

fioletowa 

Wysłany: 2009-11-04, 17:23      

By się mył. ;D

Na pewno chciałabym by było mu obojętne co myśli o nim ... wszyscy xd

Impertynentka 
Jeffree Star fan

Wysłany: 2010-01-14, 21:29      

W dwóch słowach inteligentny długowłosy. :)

Pan_Maruda 
Cho na obiad

Wysłany: 2010-01-14, 21:33      

martyn napisał/a:
Pan_Maruda napisał/a:
just amy napisał/a:
chłopak... byle się mył.

:mrgreen:

Nie mam określonego typu, ale dziewczyna musi mi się podobać. Bardzo ważne są oczy i charakter. A no i powinna mieć umiejętność gotowania na poziomie ponadprzeciętnym ^^

czyli oczekujesz , żeby Ci przy garach stała ; p ?

To nie tak. Mógłbym gotować sam, ale nie chcę nikogo zabić :shock:

Starrk 

Wysłany: 2010-01-14, 23:36      

Musi umieć gotować, malować paznokcie na czarno i słuchać Floydów.

In_Elegance 
No time to bleed!!!

Wysłany: 2010-01-15, 00:55      

Studentka stomatologii(wyposażenie opcjonalne), niebieskie oczy, ciemna brunetka(ew. inny kolor włosów), uprawiająca sport(np. jogging), pasjonatka muzyczna, grająca na instrumencie/śpiewająca/rysująca(wyposażenie opcjonalne), skromna, optymistka z rogalem na twarzy XD , wiarygodna i szczera(nie zgrywająca się w codziennym życiu, nie kozacząca, bez maski na twarzy).

Mówi się, że podobne przyciaga podbne(nie wyznaję teorii dipolowej :P ), dlatego taki typ a nie inny. Poza tym, jestem trochę nad-ambitny, wymagam dużo od siebie i od innych też(oczywiście bez przesady), dlatego imponują mi osoby nietuzinkowe z pomysłem na życie- nie zwykli rzemieślnicy po studiach, których życie ogranicza się do powrotu z pracy i czekania na kolejny piątek. Podobno stół, który ma podporę na czterech nogach jest stabilnijeszy od tego, który ma jedną- wyznaję takę zasadę, jej się trzymam, imam i po brzegi dymam- związanie się z taką osobą nie bedzie oznaczać codziennego narzekania na pracę i niepowodzenia, bo odnajduje ona radość w innych dziedzinach życia i przynoszą one ogromną satysfakcję i samospełnienie ;) .

Ostatnio zmieniony przez In_Elegance 2010-01-15, 01:04, w całości zmieniany 1 raz  

Lulu 

Wysłany: 2010-01-15, 00:58      

Cytat:
Studentka stomatologii(wyposażenie opcjonalne), niebieskie oczy, ciemna brunetka(ew. inny kolor włosów), uprawiająca sport(np. jogging), pasjonatka muzyczna, grająca na instrumencie/śpiewająca/rysująca(wyposażenie opcjonalne), skromna, optymistka z rogalem na twarzy XD .

Może frytki do tego?

Ja nie mam ideału ;<

In_Elegance 
No time to bleed!!!

Wysłany: 2010-01-15, 01:07      

Lulu- akurat dziewczyna, z którą się spotykałem taka właśnie była, więc ideały istnieją ;D . Mamy na uczelni dużo takich osób(choć stoam to nie wymóg, choć potem bedzie łatwiej i można pracować po 2 dni w tygodniu- ołłłł yeaaaaa) i bardzo mi niektóre z nich imponują swoją postawą <3.

Avi 
Ta ładna.

Wysłany: 2010-01-15, 07:01      

In_Elegance napisał/a:
Studentka stomatologii(wyposażenie opcjonalne), niebieskie oczy, ciemna brunetka(ew. inny kolor włosów), uprawiająca sport(np. jogging), pasjonatka muzyczna, grająca na instrumencie/śpiewająca/rysująca(wyposażenie opcjonalne), skromna, optymistka z rogalem na twarzy XD , wiarygodna i szczera(nie zgrywająca się w codziennym życiu, nie kozacząca, bez maski na twarzy).

Mówi się, że podobne przyciaga podbne(nie wyznaję teorii dipolowej :P ), dlatego taki typ a nie inny. Poza tym, jestem trochę nad-ambitny, wymagam dużo od siebie i od innych też(oczywiście bez przesady), dlatego imponują mi osoby nietuzinkowe z pomysłem na życie- nie zwykli rzemieślnicy po studiach, których życie ogranicza się do powrotu z pracy i czekania na kolejny piątek. Podobno stół, który ma podporę na czterech nogach jest stabilnijeszy od tego, który ma jedną- wyznaję takę zasadę, jej się trzymam, imam i po brzegi dymam- związanie się z taką osobą nie bedzie oznaczać codziennego narzekania na pracę i niepowodzenia, bo odnajduje ona radość w innych dziedzinach życia i przynoszą one ogromną satysfakcję i samospełnienie ;) .

Wow, oprócz tej stomatologii i skromności to opis idealnie mnie oddaje!

Dziękuję, nie sądziłam, że mogę być dla kogoś ideałem.
and all was light.

"- I wtedy... wtedy zrobię mu z dupy jesień średniowiecza.
Mieli pilniejsze sprawy, ale pan Szpila był zaintrygowany.
- A jak dokładnie? - zapytał.
- Myślałem najpierw o gaiku... - Pan Tulipan się zadumał. - Potem pokaz tańców ludowych, uprawa ziemi aż do pojawienia się trójpolówki, kilka faz zarazy, a później, jeśli ...ona ręka nie będzie nazbyt zmęczona, wynalazek końskiego chomąta.
- Brzmi nieźle - uznał pan Szpila. (...)"

Aralka 

Wysłany: 2010-01-15, 11:35      

Wysoki, najlepiej brunet, oczy: niebieskie, zielone albo ciemne brązowe. Włosy trochę dłuższe, z grzywką na bok. Wysportowany. Żeby lubił perfumy <3 i dbał o siebie.
Z poczuciem humoru i dystansem do siebie, inteligentny, fajnie by było jakby lubił śpiewać :3 A co do zainteresowań...mogą być podobne do mnie, ale nie muszą. Ważne żebyśmy mieli o czym gadać <3

no to sobie pomarzyłam :roll:

In_Elegance 
No time to bleed!!!

Wysłany: 2010-01-15, 14:11      

Avi napisał/a:
In_Elegance napisał/a:

Wow, oprócz tej stomatologii i skromności to opis idealnie mnie oddaje!

Dziękuję, nie sądziłam, że mogę być dla kogoś ideałem.

Heh, didn't say that XD .

Aralka, córko moja, nie emoszkuj tutaj tylko szukaj(a yo yo yo- jaki rym mi się wywiązał XD ), bo Ci znowu mamusia, kota w worku podrzuci :P .

Justine 

Wysłany: 2010-01-15, 14:35      

Z wyglądu: długie ciemne włosy, śliczne oczy, wyższy ode mnie, dbający o siebie ;D
I: inteligentny, nie przesadnie miły, dobrze się z nim rozmawia, jakieś wspólne zainteresowania, pianista/gitarzysta, śpiewa, słucha tego, co mi się podoba, szanuje moje poglądy, jeździ na deskorolce, albo snowboardzie, musi umieć poprawić mi humor ^^

wiem, że dużo tego xD ale to jest tylko taki "ideał", cechy wskazane, ale niekonieczne, bo tak naprawdę nie ma reguły... jednak kiedy spotykam kogoś takiego, to zazwyczaj się cieszę ;D

apocalypse 
dupa

Wysłany: 2010-01-15, 16:11      

In_Elegance napisał/a:
bo Ci znowu mamusia, kota w worku podrzuci.

;| ja chciałabym zaznaczyć, że Twój ideał odbiega nieco od mojej osoby ^.^ życie...

[ Komentarz dodany przez: Avi: 2010-01-15, 18:22 ]
He he he :D

unnameduser 
Spamer.

Wysłany: 2010-01-15, 16:20      

Mądra (chociaż mądra i inteligentna to to samo, według mnie bunajmniej), w miarę musi wyglądać, musi dobrze prowadzić dyskusję, byle żeby nie słuchała rapu tylko przykładowo rocka, reggea.

Aralka 

Wysłany: 2010-01-15, 16:22      

In_Elegance napisał/a:

Aralka, córko moja, nie emoszkuj tutaj tylko szukaj(a yo yo yo- jaki rym mi się wywiązał XD ), bo Ci znowu mamusia, kota w worku podrzuci :P .

No staram się, ale jakoś mi nie idzie.
Chyba nie mam szczęścia.

Lulu 

Wysłany: 2010-01-15, 16:23      

unnameduser napisał/a:
Mądra (chociaż mądra i inteligentna to to samo, według mnie bunajmniej)

''bunajmniej''. Albo rodzisz się inteligentny albo nie. Z mądrością tak nie jest.

unnameduser 
Spamer.

Wysłany: 2010-01-15, 16:30      

Oj, literówka mała byłą w wyrazie bynajmniej. Mądrość można nabyć rozumiem... inteligencje nie? W tym rzecz, wolę dziewczynę / kobietę inteligentną.

Lulu 

Wysłany: 2010-01-15, 16:32      

unnameduser, to też błąd, bo bynajmniej i przynajmniej, to dwa różne słowa
Tak, czepiam się.

Dafne 
pain without love

Wysłany: 2010-01-15, 17:33      

Lulu napisał/a:
''bunajmniej''. Albo rodzisz się inteligentny albo nie. Z mądrością tak nie jest.

Raczej rodzisz się mądrym, a nie inteligentnym.
za sto lat będzie ci wszystko jedno..."

Lulu 

Wysłany: 2010-01-15, 17:36      

Dafne napisał/a:
Raczej rodzisz się mądrym, a nie inteligentnym.

Nie.
np. przeczytam milion książek, będę mądra, ale nie inteligentna.

[ Dodano: 2010-01-15, 17:38 ]
Nie można ''urodzić się mądrym''. Chyba, że Ty zaczytywałaś się Panem Tadeuszem w brzuchu Mamusi.

In_Elegance 
No time to bleed!!!

Wysłany: 2010-01-15, 18:03      

Aralka napisał/a:
In_Elegance napisał/a:

Chyba nie mam szczęścia.

A masz kogoś takiego w swoim otoczeniu/klasie/szkole ???

Aralka 

Wysłany: 2010-01-15, 19:58      

In_Elegance napisał/a:
Aralka napisał/a:
In_Elegance napisał/a:

Chyba nie mam szczęścia.

Zgodnego z tym opisem?
Jest jeden, którego w ogóle nie znam xD
A tak to tyle co widzę czasem na ulicach jakichś fajnych.

:C

Starrk 

Wysłany: 2010-01-15, 23:56      

Wymyślacie takie ideały, ze nigdy takich nie znajdziecie. Ja za to mam zajebiste szanse na spotkanie takiej.

IllShootYou 
Queen Nothing

Wysłany: 2010-01-16, 00:03      

Ja chcę takiego który będzie szczery,inteligentny,odrobinę sarkastyczny,realista,taki z którym fajnie się żartuje oraz rozmawia na poważne tematy.
Brunet/blondyn(nie robi różnicy). Długie włosy. Szczupły.

In_Elegance 
No time to bleed!!!

Wysłany: 2010-01-16, 03:01      

Aralka napisał/a:
In_Elegance napisał/a:
Aralka napisał/a:
In_Elegance napisał/a:

Chyba nie mam szczęścia.

Zgodnego z tym opisem?
Jest jeden, którego w ogóle nie znam xD
A tak to tyle co widzę czasem na ulicach jakichś fajnych.

:C

Tak- zgodnego z Twoim opisem- nie ma tobyć jakiś koleś napotkany na ulicy, bo to dziwnie by wyglądało ;) . Jeśli jest ktoś w Twojej szkole, to próbuj się wkręcić na jakąś imprezę lub mój sposób(mniej dyskretny), jeśli stoisz na przerwie a gość rozmawia z kolegą, to możesz, stojąc obok, wrzucić jakąś głupią uwagę :P - mi to przychodzi naturalnie- nawet ostatnio była taka sytuacja, że dwie dziewczyny z zupełnie innej grupy na stomie ze sobą gadały, a ja stałem obok i zarzuciłem jakimś dowcipnym hasłem dotyczącym tematu i sobie z nimi porozmawiałem- nie że chciałem się już w coś wkręcać,bo mi nie o to chodziło;), ale Ty chcesz, by on na Ciebie zwrócił uwagę(choć wątpię, że ludzie w Twojej szkole tego nie robią, bo jesteś ponad przeciętną, jeśli chodzi o urodę) i to jest bardzo dobry sposób- nie jest nachalny i przy tym nie wyjdziesz na "głupka" i na pewno nie odwrócą się, tylko zaczną gadać ;) . Być może wydawać się to głupie, wiem też tak miałem dawno temu, ale czym człowiek starszy, tym bardziej się z tego śmieje, bo nie ma się czego wstydzić- raz, drugi, trzeci i się przyzwyczaisz- to nawet nie chodzi tylko o wyrwanie ciacha- takie podejście bardzo pomaga otworzyć się na innych ludzi i poprawia jakość komunikacji międzyludzkiej. Słuchaj ojca córko, bo stary dobrze radzi ;) .

Odpowiedz do tematu