Emo-Forum.PL Strona Główna
   FAQ    Szukaj    Użytkownicy    Grupy    Poczta    Portal    Radio [ off ]   Rejestracja    Zaloguj  

Poprzedni temat :: Następny temat
Przesunięty przez:
Avi

2009-06-14, 22:56
Dziewczyny- uderzył was kiedyś chłopak?
Autor Wiadomość
Avi 
Ta ładna.

Pochwał: 0
Nagan: 0

Wysłany: 2010-01-29, 08:10      

Juz to widzę.
and all was light.

"- I wtedy... wtedy zrobię mu z dupy jesień średniowiecza.
Mieli pilniejsze sprawy, ale pan Szpila był zaintrygowany.
- A jak dokładnie? - zapytał.
- Myślałem najpierw o gaiku... - Pan Tulipan się zadumał. - Potem pokaz tańców ludowych, uprawa ziemi aż do pojawienia się trójpolówki, kilka faz zarazy, a później, jeśli ...ona ręka nie będzie nazbyt zmęczona, wynalazek końskiego chomąta.
- Brzmi nieźle - uznał pan Szpila. (...)"

WWart 
wojciechwu.fbl.pl

Wysłany: 2010-01-29, 09:31      

Trzeba być zrytym ,żeby uderzyć laske.

adÓ 
ta szalona

Wysłany: 2010-01-29, 11:19      

no wiec tak...
Wszystko zmierza ku koncowi i w ogole oddalam mu rzeczy itd...
pogadalismy szczerze powiedzialam co o nim mysle ze jest skonczonym dupkiem za to co robil i w ogole... on powidzial ze boi sie tego ze znowu wroce do starej ekipy bede cpac itd... a ja na to ze nie chce sie stoczyc na samo dno i nie chce robic za dziwke itd... i wie ze jak chodzby podniesie na mnie reke wstane wyjde i nawet sie nie ogladne... bo mam dosc robienia za worek trengowy... Poki nie pije jest spokoj...
bede co jakis czas pisac co i jak... i przyzekl mi ze wiecej tego nie zrobi... hahaa zobaczymy... :roll:

In_Elegance 
No time to bleed!!!

Wysłany: 2010-01-29, 11:30      

Eee, ja Ci dobrze radzę- wyszło na jaw, jakim on jest cżłowiekiem i wątpię, by coś się zmieniło w tej kwestii, takie predyspozycje pozostają- no chyba, że robił to "dla zabawy" :? . Ja bym takiego k*tasa za drzwi w***bał, bo takich rzeczy się nie wybacza- jest granica tolerancji moja droga. Nie wiem, jaka jest Twoja sytuacja rodzinna, że się go tak uczepiłaś, ale ja szybko się otrząsnąłem z niespełnionej miłości, a pobódki były dużo mniej poważne niż Twoje. Tym sposobem dajesz mu do zrozumienia, że owinął Cię wokół palca i może robić, co chce- co będzie potem- jaka większa patologia w związku 2-ga ludzi może jeszcze wystąpić- domyśl się.

Chyba, że lekko koloryzujesz, choć wątpię, bo nie pisałabyś tego tutaj i nie szukała u nas pomocy.

adÓ 
ta szalona

Wysłany: 2010-01-29, 12:01      

tak wiem czym to sie moze skonczyc... dlatego to jest OSTATNIA szansa... nigdy wiecej mnie nie uderzy... jeszcze mu pokaze na co mnie stac... i sie zdziwi...

Avi 
Ta ładna.

Wysłany: 2010-01-29, 14:18      

adÓ napisał/a:
jeszcze mu pokaze na co mnie stac... i sie zdziwi...

W sensie, że co mu pokażesz i co go zdziwi?

No ok, jak uważasz... Ale sorry, on cię trzyma przy sobie, żebyś nie wróciła do starej ekipy, nie zeszmaciła się znowu, nie zaczęła ćpać...
Ale u jego boku wcale nie masz lepiej. Nie ćpasz, za to jesteś ofiarą agresji faceta nadużywającego alkoholu, który ma stwierdzone problemy z psychiką.
I na dodatek ma 17 lat, czyli generalnie jest mimo wszystko jeszcze dzieckiem. Jak i ty. To jest chore, zeby już w tym wieku przeżywać takie dramaty. Powinnaś cieszyć się życiem, odkrywać je, odkrywać siebie, bawić się, śmiać i radować - a nie trwać u boku nieletniego, psychicznego alkoholika...

Dawaj znać, jak wam idzie. Szczerze życzę, żeby związek się rozpadł. Skoro on ma stwierdzoną nerwicę, to nie przestanie się tak zachowywać sam z siebie, potrzebuje pomocy specjalisty. Ty nie masz obowiązku dźwigać na barkach jego ciężaru. Pomyśl o tym.
and all was light.

- Myślałem najpierw o gaiku... - Pan Tulipan się zadumał. - Potem pokaz tańców ludowych, uprawa ziemi aż do pojawienia się trójpolówki, kilka faz zarazy, a później, jeśli ...ona ręka nie będzie nazbyt zmęczona, wynalazek końskiego chomąta.

In_Elegance 
No time to bleed!!!

Wysłany: 2010-01-29, 14:28      

Avi, piwo dla Ciebie za tak mądre słowa- słuchaj dziołcha Avi, to daleko zajdziesz- nie ma lepszego doradcy w tych sprawach niż ona- no może poza mną :P .

Po co marnować swoje najpiękniejsze lata życia na takie wachania nastrojów, ciągłą niepewność(wszakże w życiu nic nie jest pewne), de facto niespełnienie(na pewno się wachasz, czy dobrze robisz, pozostając z tym gościem) osobiste- to rzutuje na jakość życia- ja byłem niezadowolony i olałem sprawę, bo nie chciałem się katować psychicznie i zadręczać myśleniem o 2-giej osobie przez 24h/dobę.

Jeszcze raz pytam- co Cię przy nim tak trzyma- pół światu tego kwiatu- ja znalazłem ideał(może kiedyś umieszczę zdjęcie) i po pewnym czasie okazał się być mniej idealny, miałem jednak na tyle sił, by o tym zapomnieć.

Może jest tak, że jesteś samotna i na siłę chcesz przy nim być- nie wiem- wiem natomiast jedno- jest tylu wartościowych ludzi na świecie, z którymi możesz dzielić swoje pasje, radość życia, że nie warto się tak katować- no, mimo wszystko- wybór należy do Ciebie ;) .

Avi 
Ta ładna.

Wysłany: 2010-01-29, 14:43      

In_Elegance napisał/a:
Avi, piwo dla Ciebie za tak mądre słowa- słuchaj dziołcha Avi, to daleko zajdziesz- nie ma lepszego doradcy w tych sprawach niż ona- no może poza mną :P .

Jakbyś nie zauważył, jestem najmądrzejszą osobą na tym forum :faja:

A poza tym znam takie sytuacje z życia, na szczęście nie stricte swojego.
and all was light.

DrakmoR 
Lord Of Darkness

Wysłany: 2010-01-29, 14:45      

Nic dodać nic ująć Avi, i In_Elegance, powiedzieli chyba wszystko o tej sprawie i szczerze się z nimi zgadzam. A tak od siebie dodam że nawet jeśli go kochasz a on stara cię uprzedmiotowić to po prostu na ciebie nie zasługuję. Takie jest moje zdanie na ten temat.

adÓ 
ta szalona

Wysłany: 2010-01-29, 15:13      

Trzymaja mnie przy nim wspomnienia uwielbiam jego bliskosc gdy jest trzewzy i normalny... :P
dlatego po tych wszystkich wypowiedziach i w ogole wiem ze przy najstepnej takiej akcji zostawie go... i nawet nie zaplacze... bede szczesliwa i zajme sie swoja kariera... :D zapomne o nim raz na zawsze i licze na wasze wsparcie... :*

In_Elegance 
No time to bleed!!!

Wysłany: 2010-01-29, 15:22      

Nie problemu- młodszym kolegom trzeba pomagać ;) .

Zero. 
Anonimowy

Wysłany: 2010-01-30, 23:20   Re: Dziewczyny- uderzył was kiedyś chłopak?   

pentagramXlife napisał/a:
Chłopacy- potrafilibyście uderzyć swoją dziewczynę?

A alternatywa? Kiedyś pobiła mnie dziewczyna xdd

DrakmoR 
Lord Of Darkness

Wysłany: 2010-01-31, 00:00      

Zero. napisał/a:
A alternatywa? Kiedyś pobiła mnie dziewczyna xdd
No dobra pobiła cię bo co jej zrobiłeś ciągnąłeś za włosy czy coś w tym stylu. To jest mało śmieszne

paulinatafajna 
lubie jeść

Wysłany: 2010-01-31, 16:45      

żaden tego nigdy nie zrobił, a jesli w przyszłości zrobi, to ma wpie*dol od kuzyna haha

starsucker 

Wysłany: 2010-01-31, 16:54      

kiedys sprzedalam kolesiowi liścia, okazal sie takim *** TREŚĆ NIEZGODNA Z REGULAMINEM *** że oddał, jednak kumple zaraz sobie z nim poradzili hehe

psychologist 

Wysłany: 2010-02-01, 13:24      

facet, który uderzy swoją dzieczynę jest nic nie wart.
i nie ma co łudzić się, kiedy przysiega, że 'to już nigdy więcej się nie zdarzy'.

adÓ 
ta szalona

Wysłany: 2010-02-01, 16:25      

poki co jest spokoj... :D

niente 
Mateusz ;)

Wysłany: 2010-02-05, 20:28      

póki co... :|

adÓ 
ta szalona

Wysłany: 2010-02-06, 11:33      

No wiec oficjalnie wam oświadczam ze nie jestem z nim od środy... Choć byl dzisiaj u mnie i z tego co mi sie wydawalo chcial wrocic aczkolwiek nie dam saba manipulowac teraz bedzie taki kochany a pozniej znowu to samo... ni chu chu... :D
a po za tym mam kogos... narazie nasz zwiazek ukrywamy przed swiatlem dziennym bo po co maja zaraz gadac wszyscy... im bardziej zwiazek zostanie w tajemnicy tym bedzie lepszy...

Avi 
Ta ładna.

Wysłany: 2010-02-06, 11:38      

adÓ napisał/a:
No wiec oficjalnie wam oświadczam ze nie jestem z nim od środy...

No i gratuluję! oby tak dalej.

Cytat:
a po za tym mam kogos... narazie nasz zwiazek ukrywamy przed swiatlem dziennym bo po co maja zaraz gadac wszyscy... im bardziej zwiazek zostanie w tajemnicy tym bedzie lepszy...

Ooo powiedz coś o tym ; > W Internecie można, nikt cie tutaj nie zna ;)
and all was light.

zrobmidobrzekot 
Królowa Potępionych

Wysłany: 2010-02-06, 12:06      

hm.. wiele razy[jak sie upił] ale za kazdym razem dostał pożadnie od mojego przyjaciela :D

adÓ 
ta szalona

Wysłany: 2010-02-06, 12:11      

No wiec ... Mateusz ma na imie... :D
Znamy sie od baaardzo dawna... przez jakis czas sie do siebie w ogole nie odzywalismy... potem jakos mnie cos podkusilo zeby do niego napisac... byl przy mnie jak sie klocilam z marcinem i w ogole... wczoraj sie spotkalismy... powiedzial ze chcialby uzyskac szanse ode mnie bo mu zalezy bardzo na mnie... ja mu powiedzialam ze nie chce go zranic bo mimo wszystko kocham Marcina i w ogole... on powiedzial ze zrozumie jak bede chciala do niego wrocic dlatego ukrywamy nasz zwiazek...
Mateusz jest sloooodki caly czas pisze do mnie niunia i w ogole... :D
jestem zajebiście szczesliwa!! :D

DrakmoR 
Lord Of Darkness

Wysłany: 2010-02-06, 16:30      

Cytat:
jestem zajebiście szczesliwa!! :D
I bardzo dobrze po tamtym "romeo" przyda się garść pozytywów. Szczęścia życzę :P

zrobmidobrzekot 
Królowa Potępionych

Wysłany: 2010-02-06, 17:17      

jeszcze 10000 przed Toba kolesi :mrgreen:

niente 
Mateusz ;)

Wysłany: 2010-02-06, 18:39      

10000 :lol: no nie wiem czy jest aż tak rozchwiana uczuciowo :lol: (ale rozumiem twoje przesłanie :wink: )

zrobmidobrzekot 
Królowa Potępionych

Wysłany: 2010-02-06, 18:56      

niente napisał/a:
10000 no nie wiem czy jest aż tak rozchwiana uczuciowo (ale rozumiem twoje przesłanie )

to dobrze..;d;d
jak nie ten czy ta to bedzie nastepny nastepna;d to sie sprawdza !;d

niente 
Mateusz ;)

Wysłany: 2010-02-06, 19:12      

jak to mówią ,,nie jeden kwiat w bukiecie, nie jeden facet/kobieta na świecie'' :wink: niby przysłowie sie sprawdza ale jest z deka nie dopracowane... bo kiedy ktoś się zakocha to wszystko przesłania mu tylko jeden kwiat a reszta do jakieś chwasty :roll:

zrobmidobrzekot 
Królowa Potępionych

Wysłany: 2010-02-06, 19:21      

miłosc to zuooo zawsze sie cierpi ;x tzn ja ciagle cierpie pzrez ta 'milosc' :'(
najlepiej byc SInGLEM ;d

Tina 

Wysłany: 2010-02-06, 19:28      

To wpadnij do mnie na kwadrat 8)

zrobmidobrzekot 
Królowa Potępionych

Wysłany: 2010-02-06, 19:36      

lece lol;d