Pierwsze co to ide sobie kupic bilet lotniczy do Japonii Gdy juz bym tam byl to poszedl bym sobie na Japonkii *_* zawsze chcialem to z Azjatką zrobic haha A co by bylo dalej to nie wiem do polski bym nie wrocil ooo nie
Robię to co do tej pory : ) Z tą różnicą, że nie muszę się martwić, że jak coś nie wyjdzie to zostanę na lodzie.
Aha no i kupuje własne mieszkanie, bo wynajmowanie sux : (
hmm..to tak wyjechałam bym z tej Polski daaaleko i za brała bym ze sobą przyjaciół...Dałam bym TesH Mamie pieniądze...
^Kupiła bym sobie duuuzo ciuchów.hee;]
_________________ "...bo wszystko jest niczym,a pustka jest wszędzie...!"
hmm...
40% oddałbym potrzebującym
10% starym i przyjaciołom
reszta na przyszłość i na okoliczności(typu: ale fajny sklep!! po czym wychodzę chowając do portfela ostatnią dyche )
_________________ ..::Gość, ależ nie ma sprawy szefie.. To jak będzie z tym winem?::..
hmm...
40% oddałbym potrzebującym
10% starym i przyjaciołom
reszta na przyszłość i na okoliczności(typu: ale fajny sklep!! po czym wychodzę chowając do portfela ostatnią dyche )
500.000 na przyszłośc i na okolicznosci to nie wiem czy to tak duzo..
Milion zł. to sie tak tylko wydaje ale to jest mało..
Tak ja ma nawet napisałem dom samochód itp.. to te milion by nie starczyło bo sam dom od podstaw pewnie moze by jakoś tam starczyło.
_________________ ...Życie stało się piękne gdy pojawiłaś się Ty ** ...KC NatuUu... **
_________________ "Przekonań nie zdobywa się łatwo, a jeśli dochodzi się do nich bez trudu, okazuje się wkrótce, że są bezwartościowe i niezdolne stawić opór w walce."
Zygmunt Freud
Kupil bym sobie komputer a reszte bym ukryl albo do banku wplacil i poczekal az skoncze edukacje, potem polecial bym do Tokyo i tam kupil sobie mieszkanie itp.
_________________ "People...enjoy the game. Get drunk or wasted, but enjoy the game."
Save MGO - petycja, podpisujcie się. "A strong man doesn't need to read the future, he makes his own."-Solid Snake "I'm not a hero... Never was... Never will be..."-Solid Snake Paj z szeregów Armi Sutów (AS) na Last.fm Pisz z sensem albo idź pograć w sapera... Kobiety dzielą się na dwa typy: dobre i idealne. Dobre posiadają wielkie D, małe P i potrafią nieźle utrzymać Ch w garści. Gdzie D - domowe ciepło, P-potrzeby, Ch-chałupa. A to, o czym pomyślałeś, to idealna kobieta...
zorganizowała bym megaśną imprezkę, pojechała w podróż dookoła świata, kupiła bym 5 gwiazdkowy hotel w którym bym sobie wtedy mieszkała <śmiech> i rzecz jasna kupiła bym sobie najnowszą furę i jakiś jacht w którym bym spędzała weekendy <zaciesz>
hmm....wpłaciłabym na swoje konto do banq
kupiłabym sobie jakaś chawire
vw golfa 1 cabrio w german style
albo nissana 350z po delikatnym tuningu
i poszłabym na zakupy
_________________ "I never wanted to be different,I just wanted to be me"
puściłbym wodzę fantazji...
Kupiłbym pc ps3 TV dla siebie i dla starych kupiłbym drugi dekoder bo mnie męczy oglądanie tv ze starymi. Kupiłbym też trochę wódki i piwa i opiłbym moją wygraną z przyjaciółmi.
to co by mi zostało wsadziłbym do banku - niech procentuje.
_________________ Gdyby mi się chciało tak, jak mi się nie chce, to ja bym teraz zdobywał Mount Everest nago bez zapezpieczeń.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum