Imienia nie zdradzę, jestem Kyu. Dla wszystkich.
Mieszkam sobie w Warszawie, o.
Hm. Interesuję się Japonią, ogólnie, kulturą, językiem, sztuką, muzyką.
Chodzę na kurs japońskiego i w przyszłości zamierzam go studiować.
Jak na razie mam 16 lat.
Wysłany: 2010-03-09, 15:15
Ehh miałam nadzieje ze pierwsza odpowiem ale musiałam kompa zresetowac
no ale do rzeczy
Japonski?bardzo ciekawy jezyk
Jakiej muzy słuchasz?
Zycze miłej zabawy
_________________ Szukasz idealnego faceta? A ja wodę w proszku - szukamy razem?
Jakiej? Japońskiej, oczywiście no ale sprecyzuję... Ogólnie, to j-rocka, j-pop czasem. Nie pogardzę jednak tez inną muzyką. Można powiedzieć, ze słucham każdej. Czasem nawet techno, o ile jest dobre, a nie takie, które można stworzyć w 2 minuty siedząc za kompem...
Posłuchaj sobie Dja Sisena, to zmienisz może zdanie. Na prawdę niektóre utwory są fajne..
Poza Japonią interesuje się jeszcze.. Hm. Kocham czytać książki, pisać wiersze. Bardzo interesują mnie paranormalne rzeczy, alchemia, okultyzm, inkwizycja...
Hm. Interesuję się Japonią, ogólnie, kulturą, językiem, sztuką, muzyką.
Chodzę na kurs japońskiego i w przyszłości zamierzam go studiować.
Jak na razie mam 16 lat.
I mam własnego prywatnego Mesjasza. Kyo.
proszę, nie...
poza tym to czesc
_________________ In the dark, we come out and play
We are its children, and were here to stay
oczywiście bardzo oryginalna ksywka, jak większość fanów anime i piszczących piczek z tych wszystkich japońskich zespolików
candypotion napisał/a:
Interesuję się Japonią, ogólnie, kulturą, językiem, sztuką, muzyką.
jak 80% ludzi tutaj, japonii nienawidziłam, nienawidzę i będę nienawidzić, banda lamusów i szit, szit, szit i jeszcze raz szit. CZY WSZYSCY MUSZĄ INTERESOWAĆ SIĘ TYM SAMYM? : |
candypotion napisał/a:
I mam własnego prywatnego Mesjasza. Kyo.
Tak. Na pewno co dzień wysłuchuje Twych modlitw i dzięki niemu dostajesz piątki na sprawdzianach.
Cytat:
Jak na razie mam 16 lat.
to wszystko tłumaczy.
mogłabym "latać" z każdą ksywką, byle by ie była obraźliwa.
ale latasz z taką, więc nie ma o czym mówić.
candypotion napisał/a:
nie. nie rejestruję się na forach tylko po to by "mieć znajomych o podobnych zainteresowaniach"
ahaha dobra, kyo kyu jak to tam masz nie pamiętam, nie obchodzi mnie to, nie spotkałam się jeszcze z żadnym człowiekiem który interesowałby się japonią i przy okazji byłby inteligentny i całkiem fajny, pomijając fakt, że wstyd się z takim gdziekolwiek pokazać, a ty raczej do wyjątków się nie zaliczasz, więc lepiej idź pościeraj kurze z ołtarzyka z tym swoim mesjaszem, bo mnie denerwujesz.
ahaha dobra, kyo kyu jak to tam masz nie pamiętam, nie obchodzi mnie to, nie spotkałam się jeszcze z żadnym człowiekiem który interesowałby się japonią i przy okazji byłby inteligentny i całkiem fajny, pomijając fakt, że wstyd się z takim gdziekolwiek pokazać, a ty raczej do wyjątków się nie zaliczasz, więc lepiej idź pościeraj kurze z ołtarzyka z tym swoim mesjaszem, bo mnie denerwujesz.
A znasz mnie, że tak o mnie mówisz? Już, po samym zamienieniu kilku zdań, wiesz, że jestem głupia, najgorsza, debilna i nie wiadomo jaka?
JA CI DAM TAK DO MNIE MÓWIC!
Kawaii, nigdy z Tobą nie rozmawiałam, nie wgłębiałam się w sens Twoich postów, (szczerze to chyba w ogóle żadnego nie przeczytałam tak, żeby się nad nim zastanowić), nie znam Cię osobiście, nie wiem jak wyglądasz, ale sprawiasz wrażenie ogarniętego, więc niech będzie że pisząc nie miałam Ciebie na myśli.
Cytat:
A znasz mnie, że tak o mnie mówisz? Już, po samym zamienieniu kilku zdań, wiesz, że jestem głupia, najgorsza, debilna i nie wiadomo jaka?
w tym przypadku wystarczą Twoje 29 postów, nie wykazałaś się i dalej brniesz w to że jesteś tępa, może kiedyś coś mądrego napiszesz, to się zastanowię. na razie Cię nie lubię i jakoś specjalnie polubić nie zamierzam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum